Search
Close this search box.

Schapenscheerfeest Schaapskooi Vliegbasis Soesterberg

Op zaterdag 18 juni  worden de schapen van de schaapskudde van Vliegbasis Soesterberg geschoren. Op vrijdag liepen zij nog in hun winterjas door de bossen en duinen van de Willem Arntz Hoeve in Den Dolder. Vlak voor de midzomernacht gaan de wollige vachten eraf en gaan de dames met een fris huidje de zomer in. Kom kijken hoe Schaapscheerder Vincent de  schapen van hun jas ontdoet en ontdek wat er zoal met wol te maken is. 

De Schapenhoeve is aanwezig met producten uit hun webwinkel. En Beebox zorgt voor lekkere én gezonde versnaperingen en drankjes. Denk wel aan contant geld mee te nemen voor koffie, thee, hapjes, wol en andere producten. Er is geen pin aanwezig!

Het Schapenscheerfeest is zaterdag 18 juni van tussen 10.00 en 16.00 uur bij de hangars van de Vliegbasis Soesterberg.

 Schaapskooi Vliegbasis Soesterberg
Hertenlaan ingang 4 park VBS
3734 CG Den Dolder
Nederland
Georganiseerd door
De schapen grazen bij de Willem Arntzhoeve
De schapen grazen bij de Willem Arntzhoeve
De herdershond drijft de kudde
De herdershond drijft de kudde

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More