Search
Close this search box.

Schapenscheerfeest Schaapskooi Vliegbasis Soesterberg

Op zaterdag 18 juni  worden de schapen van de schaapskudde van Vliegbasis Soesterberg geschoren. Op vrijdag liepen zij nog in hun winterjas door de bossen en duinen van de Willem Arntz Hoeve in Den Dolder. Vlak voor de midzomernacht gaan de wollige vachten eraf en gaan de dames met een fris huidje de zomer in. Kom kijken hoe Schaapscheerder Vincent de  schapen van hun jas ontdoet en ontdek wat er zoal met wol te maken is. 

De Schapenhoeve is aanwezig met producten uit hun webwinkel. En Beebox zorgt voor lekkere én gezonde versnaperingen en drankjes. Denk wel aan contant geld mee te nemen voor koffie, thee, hapjes, wol en andere producten. Er is geen pin aanwezig!

Het Schapenscheerfeest is zaterdag 18 juni van tussen 10.00 en 16.00 uur bij de hangars van de Vliegbasis Soesterberg.

 Schaapskooi Vliegbasis Soesterberg
Hertenlaan ingang 4 park VBS
3734 CG Den Dolder
Nederland
Georganiseerd door
De schapen grazen bij de Willem Arntzhoeve
De schapen grazen bij de Willem Arntzhoeve
De herdershond drijft de kudde
De herdershond drijft de kudde

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More