Search
Close this search box.

Dames Walkart maken wandeling op Nieuw Beerschoten

Dames Walkart op maakten een wandeling door de tuinen van Nieuw Beerschoten. Daarna bezochten zij het Parkfeest “60 Jaar Parkflat Nieuw Beerschoten”. Hier hebben De Dames  Walkart, op zaterdag 18 juni, de aanwezigen meegenomen op een virtuele wandeling langs de Driebergsche Straatweg rond 1900.
Hierbij vertelden zij o.a. over de bedrijvigheid rondom deze straatweg die onderdeel was van het traject Utrecht-Arnhem en de paardentram die er reed om reizigers te vervoeren van ’t Rond naar station Zeist- Driebergen en weer terug. Na afloop vertrokken de Dames in oldtimer met chauffeur weer richting hun eigen buitenverblijf aan de Donkerelaan in Zeist. Waar zij een kort gelegenheidsbezoek aan het Gemeentehuis aflegde. Hier was juist een festiviteit gaande.

De Damens Walkart bezoeken Parkflat Nieuw Beerschoten
De Damens Walkart bezoeken Parkflat Nieuw Beerschoten

 

 

De Damens Walkart bezoeken Parkflat Nieuw Beerschoten
De Damens Walkart bezoeken Parkflat Nieuw Beerschoten
De Damens Walkart bezoeken Parkflat Nieuw Beerschoten
De Damens Walkart bezoeken Parkflat Nieuw Beerschoten

 

De Dames Walkart werden vertolkt door Désirée Rozie en Iris Lekkerkerk

Dames Walkart, Désirée Rozie, Iris Lekkerkerk, Driebergseweg, Parkflat, Nieuw Beerschoten, Zeist, Driebergsche Straatweg

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More