Search
Close this search box.

OogOpZeist.nl lanceert Zucky – de regioagenda

Ooit geweten hoeveel dingen er te doen zijn in de regio Zeist? OogOpZeist.nl brengt een  gloednieuwe online Agenda uit. Elk moment vind je daar de laatste informatie over alle evenementen in de regio Zeist. Deze complete en overzichtelijke agenda is in samenwerking met Zucky –  de regioagenda ontwikkeld. 

In deze Agenda zijn alle voor het publiek toegankelijke evenementen te vinden. Zucky  –  de regioagenda wordt automatisch continue gevuld met de laatste actuele informatie over muziekoptredens, toneelstukken, culinaire evenementen, shopping en cursussen, sportwedstrijden en workshops in de regio Zeist.

Schermafdruk 2016-07-16 11.41.08Hoe vind je deze altijd actuele agenda? Ga naar OogOpZeist.nl/agenda/.  Hier vind je alle leuke, interessante, feestelijke en/of leerzame activiteiten waar je deel aan kan nemen in de gemeente Zeist.  Dus ook als er iets wordt georganiseerd in Austerlitz, Den Dolder Bosch en Duin en Huis ter Heide vind je deze terug in Zucky – de regioagenda. Niet alleen evenementen uit Zeist maken gebruik naar van Zucky  –  de regioagenda. Op OogOpDeBilt.nl is de agenda gevuld met evenenten uit de kernen van de Bilt Zoals Bilthoven, De Bilt en Werkhoven.

Zelf GRATIS je eigen activiteit(en) plaatsen in de regioagenda op OogOpZeist.nl

Zucky – de regioagenda maakt geen onderscheid tussen professionele aanbieders van evenementen, horeca, clubs, verenigingen en particulieren. Ook jouw evenement kan dus worden opgenomen in deze agenda. Het plaatsen van een evenement op de regioagenda is eenvoudig. Ga naar OogOpZeist.nl/agenda en meld je aan als evenement aanbieder.  Kijk dan snel voor alle evenementen in Zeist op OogOpZeist.nl/agenda/.

Zucky Leaderboard Banner 1

De OogOpZeist.nl/agenda/ wordt mogelijk gemaakt door Zucky.nl – de regioagenda.nl

Er zijn of komen ook Agenda’s van Zucky de regioagenda.nl op:

  • OogopdeBilt.nl/agenda
  • OogopArnhem.nl/agenda
  • OogopHuizen.nl/agenda
  • OogopGoes.nl/agenda
  • OogopDenHelder.nl/agenda
  • OogopAssendelft.nl/agenda
  • OogopLoosdrecht.nl/agenda
  • OogopGeertruidenberg.nl/agenda

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More