Groeten uit Zeist

Anzichtkaart, groeten-uit-zeist

De vakantie is weer begonnen . Dus gaan we weer op pad. In eigen land, in Europa, verder weg of gewoon lekker thuis in Zeist. Ik kan me dat van vroeger (wanneer was vroeger) nog wel herinneren. De meeste mensen stuurden  ansichtkaarten naar familie, vrienden  of bekenden.

Groeten uit ….

Nu we eigenlijk continue met elkaar in contact zijn via mobiel, Whatsapp, Facebook of andere social media, ook op vakantie, is de noodzaak om een leuke ansichtkaart te sturen  een stuk minder geworden.

Het blijft leuk om een kaartje sturen en te ontvangen, toch? Stuur jij ons een kaartje als je op vakantie bent of gewoon lekker thuis in Zeist?

Kaartwereld

Met Kaartwereld.nl of de kaartwereld app kan je uit wereld een ansichtkaart naar je oma of tante sturen.  Ze ontvangt een ansichtkaart met je eigen foto en tekst binnen een dag.

Digitaal een kaartje versturen

Een digitaal kaartje sturen, gaat heel gemakkelijk: Deel uw foto op de Facebook pagina van OogOpZeist.nl  onder dit bericht en schrijf er uw eigen tekst bij. @Tag  degenen,  die u een kaartje wilt sturen. Twitter uw foto met de #hashtag ‘#GroetenUit’ en #PlaatsWaarJeBent. En klaar is kees!

Tip: Geen inspiratie om een goede vakantie foto te maken. Geen nood maak met je mobiel een foto van een ansichtkaart in het rek van de souvenirwinkel en deel deze foto.

Anzichtkaart, groeten-uit-zeist

groeten-uit-zeist

Voor Jou Uitgezocht