Search
Close this search box.

Heet, heter, heetst; Waar zoek jij verkoeling in Zeist?

In en rondom Zeist kan je bij dit warme weer voor een beetje verkoeling alleen terecht bij Zwembad Dijnselburg of het Henschotermeer in Woudenberg. Wordt het tijd voor een Stadsstrand of Recreatieplas in Zeist? Zoja waar zou deze dan moeten komen? 

Waar zoek jij nu verkoeling dicht bij huis? In de vijver van het Wilhelminapark,  in de badkuip van Home of Hearts of ga je met je voetjes in je  zwembadje in de achtertuin zitten..

Willemina vijver
Zonnebaden en dobberen rond de Willeminavijver
Hittegolf Stadstrand op de Steynlaan
Hittegolf Stadsstrand op de Steynlaan

 

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More