Search
Close this search box.

Heet, heter, heetst; Waar zoek jij verkoeling in Zeist?

In en rondom Zeist kan je bij dit warme weer voor een beetje verkoeling alleen terecht bij Zwembad Dijnselburg of het Henschotermeer in Woudenberg. Wordt het tijd voor een Stadsstrand of Recreatieplas in Zeist? Zoja waar zou deze dan moeten komen? 

Waar zoek jij nu verkoeling dicht bij huis? In de vijver van het Wilhelminapark,  in de badkuip van Home of Hearts of ga je met je voetjes in je  zwembadje in de achtertuin zitten..

Willemina vijver
Zonnebaden en dobberen rond de Willeminavijver
Hittegolf Stadstrand op de Steynlaan
Hittegolf Stadsstrand op de Steynlaan

 

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More