Search
Close this search box.

Dames Walkart ontdekken FreeWifi in het centrum van Zeist (Video)

De dames Walkart ontdekken bij terugkomst na een wandelingetje in hun eigen Walkartpark, dat het centrum van Zeist Free Wifi heeft. Met een smartphone of ipad kan iedereen gebruik maken van gratis draadloos internet. Nog wat onwennig verbazen zij zich over deze nieuwigheid. Wifi: ‘je kan het niet zien. Het zit in de lucht, in de cloud.’ Aldus de oudere zus Hendrika,

De dames zien er wel de voordelen van in. Zo kunnen zij in de online agenda van OogOpZeist.nl op ieder moment zien wat er te doen is in Zeist. Of snel op buienrader kijken wanneer de volgende storm door hun publieke park zal razen.  Voor het gemeentehuis proberen de gezusters  een selfie te maken en te versturen.

Of de dames ook al stiekem Pokemon Go spelen wilden zij ons niet laten weten. Sommige beelden hebben er echter alle schijn van.

De gezusters Walkart ontdekken Free Wifi. Altijd online buienradar bekijken.
De gezusters Walkart ontdekken Free Wifi. Altijd online buienradar bekijken.
Voor hun ouderlijk huis proberen de dames stiekem een Pokemon te vangen
Voor hun ouderlijk huis proberen de dames stiekem een Pokemon te vangen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More