Search
Close this search box.

Anoniem: “Goedemiddag politie Zeist…”

Een moment wordt het stil aan mijn kant. Het lood zakt mij in de schoenen. Inbraak, brand, autodiefstal, joyriding flitsen door mijn hoofd. Wie is er dood in Zeist. Voor wiens overlijden zou de politie Zeist mij bellen?

Sta je op de berg Montserrat boven Barcelona net een selfie of liever een Melfie te maken.  Belt de Politie Zeist. Daarop zit je niet te wachten als je met vakantie in Spanje bent.

Dan komen de verlossende woorden. “Niets aan de hand hoor. Ik ben de beheerder van de Facebookpagina van de politie Zeist. Eh we hebben een foto van uw op internet gezien van Pokemon Go spelen bij Slot Zeist. ‘Oh Damm, toch nog verantwoordelijk gehouden voor Project X  bij Slot Zeist met duizenden Pokemon trainers. Denk ik verschrikt.

Eh, spreekt de diender aan de andere kant.  ‘Wij willen graag je foto gebruiken als je akkoord bent’.  De politie Zeist wil zelf graag een item op Facebook plaatsen over alle Pokemon Go spelers, die veel troep laten slingeren in de tuinen van Slot Zeist.

Natuurlijk ga ik akkoord met de vraag van de politie Zeist. Samen met mijn zoon bedenk ik een nieuwe Pokemon Go slogan voor Pokestop Slot Zeist: ‘GOTTA CATCH ‘EM ALL, GOTTA KEEP IT CLEAN’

Facebook bericht Politie Zeist:

“Sinds de komst van Pokémon Go is het ’s avonds en ’s nachts erg druk rond het Slot Zeist. Er is blijkbaar veel te vangen!Dat is natuurlijk geen probleem, maar de afgelopen week zien we s’ ochtends vroeg veel afval in het mooie park rond Slot Zeist liggen.

Het is een kleine moeite om je lege blikje, fles, plastic, lege sigarettenpakje even mee te nemen en in een afvalbak te gooien.Helaas is het nodig dat wij hier meer toezicht op moeten houden en waar nodig gaan verbaliseren.”

Pokemon Go spelers bij Pokestop Slot Zeist keep in mind: ‘GOTTA CATCH ‘EM ALL, GOTTA KEEP IT CLEAN’ or the police will catch you

Pokemon Go hipe in Zeist
Pokemon Go hipe in Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More