Anoniem: “Goedemiddag politie Zeist…”

Pokemon Go' Gotta Catch 'em all, Gotta keep it clean.

Een moment wordt het stil aan mijn kant. Het lood zakt mij in de schoenen. Inbraak, brand, autodiefstal, joyriding flitsen door mijn hoofd. Wie is er dood in Zeist. Voor wiens overlijden zou de politie Zeist mij bellen?

Sta je op de berg Montserrat boven Barcelona net een selfie of liever een Melfie te maken.  Belt de Politie Zeist. Daarop zit je niet te wachten als je met vakantie in Spanje bent.

Dan komen de verlossende woorden. “Niets aan de hand hoor. Ik ben de beheerder van de Facebookpagina van de politie Zeist. Eh we hebben een foto van uw op internet gezien van Pokemon Go spelen bij Slot Zeist. ‘Oh Damm, toch nog verantwoordelijk gehouden voor Project X  bij Slot Zeist met duizenden Pokemon trainers. Denk ik verschrikt.

Eh, spreekt de diender aan de andere kant.  ‘Wij willen graag je foto gebruiken als je akkoord bent’.  De politie Zeist wil zelf graag een item op Facebook plaatsen over alle Pokemon Go spelers, die veel troep laten slingeren in de tuinen van Slot Zeist.

Natuurlijk ga ik akkoord met de vraag van de politie Zeist. Samen met mijn zoon bedenk ik een nieuwe Pokemon Go slogan voor Pokestop Slot Zeist: ‘GOTTA CATCH ‘EM ALL, GOTTA KEEP IT CLEAN’

Facebook bericht Politie Zeist:

“Sinds de komst van Pokémon Go is het ’s avonds en ’s nachts erg druk rond het Slot Zeist. Er is blijkbaar veel te vangen!Dat is natuurlijk geen probleem, maar de afgelopen week zien we s’ ochtends vroeg veel afval in het mooie park rond Slot Zeist liggen.

Het is een kleine moeite om je lege blikje, fles, plastic, lege sigarettenpakje even mee te nemen en in een afvalbak te gooien.Helaas is het nodig dat wij hier meer toezicht op moeten houden en waar nodig gaan verbaliseren.”

Pokemon Go spelers bij Pokestop Slot Zeist keep in mind: ‘GOTTA CATCH ‘EM ALL, GOTTA KEEP IT CLEAN’ or the police will catch you

Pokemon Go hipe in Zeist

Pokemon Go hipe in Zeist

Voor Jou Uitgezocht