Search
Close this search box.

Spetterende opening watervelden SV Phoenix Hockey

De 2 nieuwe watervelden van SV Phoenix Hockey uit Zeist werden zondag middag, op de laatste dag van de zomervakantie spetterend geopend. De spetterende opening kwam niet  alleen door het water dat uit de hemel viel.  De officiële openingshandeling werd verricht door wethouder Sportzaken Sander Jansen, voorzitter van Phoenix Bernard Mulder én Phoenix leden. De Zeister brandweer hielp de wethouder en de Phoeniciërs een beetje met een spetterende  water straat over beide watervelden heen. De brandweer auto produceerde een straal van bijna 80 meter. Hierna speelden Heren 1 van Phoenix  en Kampong Heren H2 de openingswedstrijd op het nieuwe eerste veld van Phoenix. 

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix
Spetterende opening watervelden van SV Phoenix
Spetterende opening watervelden van SV Phoenix
Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

De opening werd voorafgegaan door een aantal korte speeches van de voorzitter Bernard Mulder,  die een aantal mensen bedankte, de watervelden mogelijk hebben gemaakt zoals de waterveldcommissie en de waterdragers, die middels het binnenhalen van allerlei sponsorgelden de aanleg van de velden mogelijk hebben gemaakt. Vervolgens was  wethouder Sportzaken Sander Jansen aan de beurt, die het belang van hockey in Zeist benadrukte. Names de KNHB bood Bonds BB en oud Phoenix voorzitter Aat Grinwis twee balkentassen aan. Voor ieder veld 1.

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix
Spetterende opening watervelden van SV Phoenix
Spetterende opening watervelden van SV Phoenix
Spetterende opening watervelden van SV Phoenix
Spetterende opening watervelden van SV Phoenix
Spetterende opening watervelden van SV Phoenix
Waterveld 2 zal het komende jaar het Joost Volker Veld heten
Waterveld 2 zal het komende jaar het Joost Volker Veld heten

Gedurende de middag werd het weer minder spetterend. Zodat alle geplande activiteiten doorgang konden vinden. Tijdens de openingswedstrijd tussen Heren 1 en Kampong Heren H2 scoorden de heren van het thuis team ook de openingstreffer.

Phoenix Heren 1 klaar voor de eerste wedstrijd op het nieuwe hoofd veld
Phoenix Heren 1 klaar voor de eerste wedstrijd op het nieuwe hoofd veld
Openingswedstrijd tussen Heren 1 en Kampong Heren H2
Openingswedstrijd tussen Heren 1 en Kampong Heren H2
Openingswedstrijd tussen Heren 1 en Kampong Heren H2
Openingswedstrijd tussen Heren 1 en Kampong Heren H2
Spetterende opening watervelden van SV Phoenix
Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More