Spetterende opening watervelden SV Phoenix Hockey

De 2 nieuwe watervelden van SV Phoenix Hockey uit Zeist werden zondag middag, op de laatste dag van de zomervakantie spetterend geopend. De spetterende opening kwam niet  alleen door het water dat uit de hemel viel.  De officiële openingshandeling werd verricht door wethouder Sportzaken Sander Jansen, voorzitter van Phoenix Bernard Mulder én Phoenix leden. De Zeister brandweer hielp de wethouder en de Phoeniciërs een beetje met een spetterende  water straat over beide watervelden heen. De brandweer auto produceerde een straal van bijna 80 meter. Hierna speelden Heren 1 van Phoenix  en Kampong Heren H2 de openingswedstrijd op het nieuwe eerste veld van Phoenix. 

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

De opening werd voorafgegaan door een aantal korte speeches van de voorzitter Bernard Mulder,  die een aantal mensen bedankte, de watervelden mogelijk hebben gemaakt zoals de waterveldcommissie en de waterdragers, die middels het binnenhalen van allerlei sponsorgelden de aanleg van de velden mogelijk hebben gemaakt. Vervolgens was  wethouder Sportzaken Sander Jansen aan de beurt, die het belang van hockey in Zeist benadrukte. Names de KNHB bood Bonds BB en oud Phoenix voorzitter Aat Grinwis twee balkentassen aan. Voor ieder veld 1.

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

Waterveld 2 zal het komende jaar het Joost Volker Veld heten

Waterveld 2 zal het komende jaar het Joost Volker Veld heten

Gedurende de middag werd het weer minder spetterend. Zodat alle geplande activiteiten doorgang konden vinden. Tijdens de openingswedstrijd tussen Heren 1 en Kampong Heren H2 scoorden de heren van het thuis team ook de openingstreffer.

Phoenix Heren 1 klaar voor de eerste wedstrijd op het nieuwe hoofd veld

Phoenix Heren 1 klaar voor de eerste wedstrijd op het nieuwe hoofd veld

Openingswedstrijd tussen Heren 1 en Kampong Heren H2

Openingswedstrijd tussen Heren 1 en Kampong Heren H2

Openingswedstrijd tussen Heren 1 en Kampong Heren H2

Openingswedstrijd tussen Heren 1 en Kampong Heren H2

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

Spetterende opening watervelden van SV Phoenix

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: