Search
Close this search box.

Sportief op zondag in het centrum

Na een succesvolle zaterdag in het centrum van Zeist, lieten een twintigtal sportaanbieders zich ook op zondag van hun beste kant zien. AV Fit Zeist had met een enorm opblaas parcour bezit genomen van het Marktplein. Hier  konden toekomstige kleine Daphne’s en Churandy’s kennis maken met verschillende aspecten van de atletieksport. Gelukkig had honk- en softbalvereniging Phoenix gezorgd voor een opblaaskooi waarin het gooien en slaan kon worden geoefend, anders was menig ruitje op het Belcour gesneuveld.  De overige foto’s van de sportieve zondag kan je bekijken in dit album op de FB pagina van OogOpZeist.nl 

Fred Slingerland van Chucky’s Gym gaf samen met jiujitsu sportschool Shugyo Budo Ryu en yaware judo continu demonstraties voor de ingang van de H&M. Bij de stand van SportCity draaide zo nu en dan het rad van fortuin en konden potentiële leden een cadeautje of gratis proefles winnen.

Op de Slotlaan had Sport Dojo Otoshi voor de tweede dag op rij bezit genomen van het asfalt van de Slotlaan. Verschillende judoka’s lieten hier zien waarom hun sport zo mooi is.

AV Fit met kogelstoten
AV Fit met kogelstoten
Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist
Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist
Het sportcity rad van Fortuin
Het sportcity rad van Fortuin
Breakdance op een podium dat aan vervanging toe is.
Breakdance op een podium dat aan vervanging toe is.
Een stoere meid .... doet aa n kickboksen
Een stoere meid …. doet aa n kickboksen
Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist
Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist
Kom maar op als je durft
Kom maar op als je durft
Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist
Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist
Honklopen bij HSV Phoenix
Honklopen bij HSV Phoenix

Het was mede door de onzekerheid over het weer wat minder druk dan op zaterdag maar zeker niet minder gezellig. De overige foto’s van de sportieve zondag kan je bekijken in dit album op de FB pagina van OogOpZeist.nl 

chuckysgym, Zeist, FitZeist, HSVPhoenix, Slotlaan, Dojo ,Otoshi ,Sport

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More