Sportief op zondag in het centrum

Na een succesvolle zaterdag in het centrum van Zeist, lieten een twintigtal sportaanbieders zich ook op zondag van hun beste kant zien. AV Fit Zeist had met een enorm opblaas parcour bezit genomen van het Marktplein. Hier  konden toekomstige kleine Daphne’s en Churandy’s kennis maken met verschillende aspecten van de atletieksport. Gelukkig had honk- en softbalvereniging Phoenix gezorgd voor een opblaaskooi waarin het gooien en slaan kon worden geoefend, anders was menig ruitje op het Belcour gesneuveld.  De overige foto’s van de sportieve zondag kan je bekijken in dit album op de FB pagina van OogOpZeist.nl 

Fred Slingerland van Chucky’s Gym gaf samen met jiujitsu sportschool Shugyo Budo Ryu en yaware judo continu demonstraties voor de ingang van de H&M. Bij de stand van SportCity draaide zo nu en dan het rad van fortuin en konden potentiële leden een cadeautje of gratis proefles winnen.

Op de Slotlaan had Sport Dojo Otoshi voor de tweede dag op rij bezit genomen van het asfalt van de Slotlaan. Verschillende judoka’s lieten hier zien waarom hun sport zo mooi is.

AV Fit met kogelstoten

AV Fit met kogelstoten

Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist

Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist

Het sportcity rad van Fortuin

Het sportcity rad van Fortuin

Breakdance op een podium dat aan vervanging toe is.

Breakdance op een podium dat aan vervanging toe is.

Een stoere meid .... doet aa n kickboksen

Een stoere meid …. doet aa n kickboksen

Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist

Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist

Kom maar op als je durft

Kom maar op als je durft

Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist

Veel sportieve activiteiten in ht centrum van Zeist

Honklopen bij HSV Phoenix

Honklopen bij HSV Phoenix

Het was mede door de onzekerheid over het weer wat minder druk dan op zaterdag maar zeker niet minder gezellig. De overige foto’s van de sportieve zondag kan je bekijken in dit album op de FB pagina van OogOpZeist.nl 

chuckysgym, Zeist, FitZeist, HSVPhoenix, Slotlaan, Dojo ,Otoshi ,Sport

Voor Jou Uitgezocht