Search
Close this search box.

Enzo Knol speelt Pokemon Go met de Pokémonjagers van Slot Zeist

Zondagmiddag werd de vaste clan van Pokemon Go spelers op de rand van de vijver verast door een bezoekje van Nederlands bekendste vlogger Enzo Knol. Enzo was even achter zijn beeldscherm vandaag geklommen om een beetje van de vierkante ogen af te komen en zijn hond Bumper uit te laten. Als snel was hij verwikkeld in een gesprek over poliwigs en andere pokemon’s , die bij Pokemon stop Slot Zeist gevangen kunnen worden.

Een goed vlogger als Enzo Knol deelt dit natuurlijk gewoon op zijn vlog. Hierbij maakte hij met de jongens natuurlijk ook een aantal selfies. Hierna vertrok hij weer op zijn skateboard met hond Bumper.

 

Enzo Knol speelt even mee met de pokemonjagers van Slot Zeist
Enzo Knol speelt even mee met de pokemonjagers van Slot Zeist
Enzo Knol speelt even mee met de pokemonjagers van Slot Zeist
Enzo Knol speelt even mee met de pokemonjagers van Slot Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More