Enzo Knol speelt Pokemon Go met de Pokémonjagers van Slot Zeist

Zondagmiddag werd de vaste clan van Pokemon Go spelers op de rand van de vijver verast door een bezoekje van Nederlands bekendste vlogger Enzo Knol. Enzo was even achter zijn beeldscherm vandaag geklommen om een beetje van de vierkante ogen af te komen en zijn hond Bumper uit te laten. Als snel was hij verwikkeld in een gesprek over poliwigs en andere pokemon’s , die bij Pokemon stop Slot Zeist gevangen kunnen worden.

Een goed vlogger als Enzo Knol deelt dit natuurlijk gewoon op zijn vlog. Hierbij maakte hij met de jongens natuurlijk ook een aantal selfies. Hierna vertrok hij weer op zijn skateboard met hond Bumper.

 

Enzo Knol speelt even mee met de pokemonjagers van Slot Zeist

Enzo Knol speelt even mee met de pokemonjagers van Slot Zeist

Enzo Knol speelt even mee met de pokemonjagers van Slot Zeist

Enzo Knol speelt even mee met de pokemonjagers van Slot Zeist

Voor Jou Uitgezocht