Search
Close this search box.

Het Slottuintheater is gesloten, de zomer is weer voorbij.

Het zomer programma van Het Slottuintheater werd zondag 28 met niet één maar 2 evenementen. ’s middags was een Latijns- Amerikaanse dag georganiseerd in samenwerking met Cultuur Zeist.
’s avons sloot een optreden van het Nationaal Zomer Play-In Orkest het zomerseizoen 2016 van het Slottuintheater is af.

Het Nationaal Zomer Play-In Orkest liet het resultaat horen van een dagje heerlijk samen muziekmaken. Meer dan 100 muzikanten vanuit het hele land vormden deze zondag voor één dag een groot harmonieorkest. Zij studerenden onder leiding van dirigent Leo Simons  in Austerlitz  in 6 uur tijd een concertprogramma in. ‘s Avonds klonk het resultaat in een vrolijk, zomers concert in het Slottuintheater.

Op het programma stonden werken met muziek van Disney, stukken uit de populaire musical Soldaat van Oranje, Grease, The Adams Family, een Udo Jurgens/James Last medley en andere bekende muziek zoals O Happy Day en Wilhelm Can Tell.

6e editie Zomer Play-In 
Deze Zomer Play-In vindt dit jaar voor de 6e keer plaats, en staat voor de 4e keer onder leiding van dirigent/arrangeur Leo Simons uit Schiedam. Simons dirigeert diverse fanfares, harmonieën en een bigband.

Zomer Play-In Orkest sluit zomer seizoen in het Slottuintheater af met concert
Zomer Play-In Orkest sluit zomer seizoen in het Slottuintheater af met concert
Zomer Play-In Orkest sluit zomer seizoen in het Slottuintheater af met concert
Zomer Play-In Orkest sluit zomer seizoen in het Slottuintheater af met concert
Zomer Play-In Orkest sluit zomer seizoen in het Slottuintheater af met concert
Zomer Play-In Orkest sluit zomer seizoen in het Slottuintheater af met concert
Zomer Play-In Orkest sluit zomer seizoen in het Slottuintheater af met concert
Zomer Play-In Orkest sluit zomer seizoen in het Slottuintheater af met concert

In Zeist zijn voldoende andere evenementen waar je het komende weekend naar toe kan. Er zijn nog volop andere  openluchttheaters waar je terecht kan. Verschillende theaters presenteren de komende weken producties van eigen speelgroepen. Bekijk het programma op openluchttheaters.nl.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More