Search
Close this search box.

Event: Pokémon Go sponsorloop voor de hersenstichting vanaf Go Stop Slot Zeist

Met  “Go voor de hersenstichting!”  organiseert Annemarie De Leeuw Otten op zondag 4 september een sponsorloop voor de Hersenstichting De Sponsorloop start om 13.00 vanaf Slot Zeist . De  sponsorloop gaat door  Zeist langs vele Pokéstops en gyms om geld in te zamelen voor de hersenstichting. Doneren kan direct via deze link bij de Hersenstichting
Aansluitend zal er om 16:00 bij Slot Zeist een veiling zijn met super coole Pokémon items zoals een lichtgevende pokéball powerbank, sleutelhangers, bulbasaur bloempotjes, gym badges, gehaakte pokémon, gesigneerd FC Utrecht shirt en nog meer!! Bekijk alle items van de veiling op govoordehersenstichting/veiling Dit is een van de vele evenementen, die dit weekend in Zeist georganiseerd worden. Kijk voor alle andere evenementen op OogOpZeist.nl/agenda. Hier vindt je alle actuele evenementen in Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide  en Bunnik

14138077_10205224038519129_4349368362266947822_o*BREAKING NEWS* De enige echte James van Team Rocket komt mee helpen de veiling fantastisch te maken!!*

Annemarie organiseert deze sponsorloop omdat haar vader in het begin van juli een heftige ingewikkelde hersenbloeding kreeg. “Hij heeft gevochten voor zijn leven en zit nu in een revalidatie traject.Terwijl ik daar dagen naast hem heb gezeten werd mij steeds duidelijker hoe kwetsbaar onze hersenen zijn en hoe weinig we er eigenlijk vanaf weten! Daarom heb ik besloten iets voor mijn vader en alle andere bij te dragen. Alle kleine beetjes helpen en steun voor de hersenstichting is nodig om steeds meer mensen en hun hersenen goed te kunnen helpen.

Laten we samen met Pokémon Go iets liefdevols bereiken!
Nodig zoveel mogelijk van je vrienden en familie uit zodat we er met zijn allen een onvergetelijke tocht van kunnen maken!

Kom je ook naar GO voor de hersenstichting!!?
Aanmelden via Facebook Pokemon Go voor de Hersenstichting
Direct doneren bij de hersenstichting

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More