Search
Close this search box.

Wijkfamiliefeest Vollenhove was een gezellige boel voor kinderen

De Weggeefwinkel op de Laan van Vollenhove had met al zijn vrijwilligers en een paar sponsoren weer een prachtig wijkfamiliefeest georganiseerd op het schoolplein naast de winkel. Vooral voor de kinderen waren er veel oud Hollandse spelletjes te doen.  Alle kinderen kregen een stempelkaart waarmee ze en traktatie konden verdienen   Voor alle aanwezige ouders was was er koffie en taart. Sportief Zeist organiseerde een aantal spellen in het bos rondom het schoolplein. Ook wijkwethouder Varkenvisser kwam een kijkje nemen op het buurtfeest,dat werd geopend door wijkagent Arno Goedknegt van de Politie Zeist. De wijk agent was speciaal op zijn vrije dag gekomen om het wijkfeest voor een door bewoners te openen. 

Op het plein naast de Weggeefwinkel waren  een ‘pers je eigen sap’ kraam’ en koffie- en theebar, allerlei activiteiten voor kinderen te doen: eendje-hengelen, knutselen met afval, schminken, poppenkast en nog veel meer.  Dit jaar zijn er in het park voor de kinderen vanaf 8 jaar verschillende activiteiten: een fotospeurtocht (om 13:00 uur en 13.45 uur) onder leiding van Sportief Zeist, een kleine-beestjes-safari met IVN-afdeling Heuvelrug en Kromme Rijn en activiteiten bij de moestuinbakken. Met om 15 u een afsluitend smokkelspel! De Zeister DJ Kurt zorgde voor de muzikale omlijsting.

Dit soort evenementen zijn alleen maar mogelijk door de inzet van vrijwilligers. Jantje Paasman van de Weggeefwinkel benadrukte het nog maar eens. “Een feest zoals dit is  zonder de inzet van vrijwilligers onmogelijk.   Ook jij kan al met een paar uur vrijwilligerswerk per week een bijdrage leveren. Vrijwilligerswerk is ook een verrijking! Het geeft voldoening, je kan jevaardigheden verbeteren en nieuwe sociale contacten opdoen. Kortom, iedereen haalt iets anders uit vrijwilligerswerk. Voor iedereen is er passend vrijwilligerswerk! Bij de Weggeefwinkel geven ze graag informatie over vrijwilligerswerk. Kijk voor passend vrijwilligerswerk op de site van de vrijwilligerscentrale. 

Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel
Wijkfeet Vollenhove op het schoolplein bij de Weggeefwinkel

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More