Ruim €1000,– opgehaald voor de Hersenstichting tijdens de Pokemon Go Sponsorloop rond Slot Zeist

Ruim 60 lopers deden mee aan  “Pokemon Go voor de hersenstichting!” georganiseerd door  Annemarie De Leeuw Otten. Zij organiseerde een sponsorloop  op zondag 4 september  voor de Hersenstichting De Sponsorloop vanaf Slot Zeist . De sponsorloop gaat door Zeist langs vele Pokéstops en gyms om geld in te zamelen voor de hersenstichting. Na  een stevige wandeling waarbij er een heleboel Pokeomons gevangen en getraind werden was er aansluitend een veiling zijn met super coole Pokémon items zoals een lichtgevende pokéball powerbank, sleutelhangers, bulbasaur bloempotjes, gym badges, gehaakte pokémon, gesigneerd FC Utrecht shirt en nog meer!! De enige echte James van Team Rocket komt mee helpen de veiling fantastisch te maken!!* James, die in het dagelijks leven Paul Richard heet trad op als veilingmeester samen met Annemarie. De pret van het veilen zat er goed in. Helaas werd de veiling vroegtijdig afgebroken door een hevige niet door buienrader voorspelde regenbui. Er was alleen nog even tijd voor een snelle groepsfoto met alle spelers

Annemarie organiseerde deze sponsorloop omdat haar vader in het begin van juli een heftige ingewikkelde hersenbloeding kreeg. “Hij heeft gevochten voor zijn leven en zit nu in een revalidatie traject. Terwijl ik daar dagen naast hem heb gezeten werd mij steeds duidelijker hoe kwetsbaar onze hersenen zijn en hoe weinig we er eigenlijk vanaf weten! Daarom heb ik besloten iets voor mijn vader en alle andere bij te dragen. Alle kleine beetjes helpen en steun voor de hersenstichting is nodig om steeds meer mensen en hun hersenen goed te kunnen helpen.

Update: de totale opbrengst van de sponsorloop was €1322,– ten bate van de Hersenstichting.

Als je niet bij dit het  GO voor de hersenstichting bent geweest kan je toch nog steeds doneren  De laatste informatie vind je op  Pokemon Go voor de Hersenstichting
Direct doneren bij de hersenstichting

Annemarie met Paul Richard en haar vader, de inspirator voor deze Pokemon Go Sponsorloop voor de Hersenstichting

Annemarie met Paul Richard en haar vader, de inspirator voor deze Pokemon Go Sponsorloop voor de Hersenstichting

Pokemon Go Sponsorloop voro de Hersenstichting bij Slot Zeist

Pokemon Go Sponsorloop voro de Hersenstichting bij Slot Zeist

Pokemon Go Sponsorloop voro de Hersenstichting bij Slot Zeist

Pokemon Go Sponsorloop voro de Hersenstichting bij Slot Zeist

Pokemon Go Sponsorloop voro de Hersenstichting bij Slot Zeist

Pokemon Go Sponsorloop voro de Hersenstichting bij Slot Zeist

Pokemon Go Sponsorloop voro de Hersenstichting bij Slot Zeist

Pokemon Go Sponsorloop voro de Hersenstichting bij Slot Zeist

Voor Jou Uitgezocht