Search
Close this search box.

Aankondiging: Muziekstad Zeist organiseert Muziekparade Zeist 2016

Op zaterdag 10 september 2016 organiseert Stichting Muziekstad Zeist de Muziekparade tussen 13.00 – 17.00 uur in het centrum van Zeist. Vanaf 13.00 uur marcheren muziekkorpsen door het Zeister centrum en geven in een spectaculaire streetparade shows op de Slotlaan. Zij komen via het busstation de stad binnen. Marcheren over de Slotlaan naar het Rond. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur voeren de deelnemende orkesten hun eigen themashows uit op het Rond, gelegen tussen het gemeentehuis en FiGi. Dit plein zal gezellig worden ingericht en bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en drankje genieten van een non-stop programma. De toegang is gratis. U kan vanaf het terras van Hotel Theater Figi genieten van wervelende muziekshows onder het genot van een hapje en een drankje uit de terrasbar. Om 13:00 is  Burgemeester Koos Janssen aanwezig op de Rotonde van de Boulevard en de Slotlaan om alle muziekkorpsen te ontvangen.

Muziekparade Zeist 2016

In totaal nemen 250 muzikanten hieraan deel. Na afloop marcheren de korpsen weer terug over de Slotlaan.

De deelnemende orkesten zijn:

Showband Excelsior Renkum
Showkorpsen Irene Ede
Drumfanfare Jonathan Zeist
Muziek- en Showband Juliana Amersfoort
Showharmonie OBK Rhenen
Showband Takostu Stiens

Tijdens de intocht en de uittocht van de korpsen zal de slotlaan tijdelijk zijn afgesloten voor het autoverkeer.

De muziekparade is een initiatief van Muziekstad Zeist.  Deze ene vele andere evenementen in Zeist zijn te vinden in de agenda van OogOpZeist.nl/agenda.

Drumfanfare, Jonathan, Zeist, Muziekstad, Zeist, Het Rond, Hotel Theater Figi, OBK, Muziek, Parade, muziekkorpsen Zeister,  Centrum, streetparade

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More