Search
Close this search box.

Het Domein Diner van Oud London: een culinaire belevenis in de Betuwe

In een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein en de keuken van Catering Oud London uit Zeist: dat zijn de ingrediënten voor de bijzondere beleving het Domein Diner. Op vrijdag 9 september en zaterdag 10 september strijkt de catering van Hotel Restaurant Oud Londen Zeist neer in het Betuws Wijndomein.

Via deze link vindt u het menu van de avond. Voor deze culinaire belevenis in de wijngaard zijn op zaterdag 10 september nog enkele plaatsen beschikbaar. Via de website van Hotel Restaurant Oud London Zeist kunt u direct tickets bestellen: Het Domein Diner 10 september Het Domein Diner op 9 september is volgeboekt.

Wijndomein in Erichem
Centraal gelegen in het mooie Betuws landschap, tussen Oranjestad Buren, glasstad Leerdam en Lingedorp Geldermalsen, vindt u de wijngaarden van Diederik Beker in Erichem. Sinds 2004 werkt het Betuws Wijndomein ambachtelijk en duurzaam, met respect voor de natuur en de omgeving. Met behulp van speciale druivenrassen worden kwalitatief hoogwaardige wijnen voortgebracht.

Eigen Oud London-wijn
Voor het tweede jaar op rij heeft Oud London samen met Diederik Beker een eigen wijn, ‘Cuvée Oud London’, gemaakt. Tijdens het samenstellen van de wijn door het personeel van Oud London op de wijngaard is het idee voor een jaarlijks terugkerend uniek diner ontstaan. Het personeel van Oud London zal u met open armen ontvangen tussen de druiven van de wijngaard.

Personeel Oud London toost op de eigen witte wijn Cuvee, die bij iedereen goed in de smaak valt
Personeel Oud London toost op de eigen witte wijn Cuvee, Op 9 en 10 september zullen zij u met open armen ontvangen in de Betuwe

Top 3 van wijnmakers
Vorige week is Diederik Beker van het Betuws Wijndomein uitgeroepen tot de nr 3 beste wijnmaker van Nederland en België. Hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen hoort u zelf van hem zaterdag. Nog een reden om dit evenement  niet te missenl!

Tijdens een avondvullend programma hoort u alles over het Wijndomein waarna iedereen aanschuift voor een (all-in) vijfgangendiner, waarin lokale producten zijn verwerkt. Het aperitief, de wijnen tijdens het diner en het digestief zijn vanzelfsprekend afkomstig van het Domein.

Via deze link  vind u meer informatie over het Domein Diner. Via onderstaande link op de website van Hotel Restaurant Oud London Zeist kunt u direct tickets bestellen: Het Domein Diner 10 september.

Voor meer informatie over het Domein Diner en de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een besloten relatie-event voor uw eigen organisatie, verwijzen wij u graag door naar: www.cateringoudlondon.nl

Lokatie Domein Diner:
Betuws Wijndomein, Burensewal 5, 4117 GC Erichem.

image002

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More