Search
Close this search box.

Ree Desi interviewt bronzen herten Zeisterbos op Monumentendag

Op Open Monumentendag 2016, zal het Ree Desi, als verslaggeefster van “Radio Heuvelrug” de Bronzen Hertenbeelden interviewen. Dit vindt plaats in de tuin van de voormalige boswachterswoning bij de Boswerf in het Zeisterbos. Het interview spreekt ook tot de verbeelding van kinderen en geeft hen inzicht in de rijke, lange en monumentale geschiedenis van dit Zeister erfgoed. Het interview wordt ’s middag afgenomen om 13.30 uur en 15.00 uur. De hertenbeelden worden momenteel door Utrechts Landschap gerestaureerd. Meer informatie over de restauratie leest u hier.

Een dingetje hebben de Herten al verklapt. Ze zijn niet van brons maar  van zink. Wil je meer weten over deze bijzondere beelden en welke wereldreis ze al achter de rug hebben kom dan op zaterdag 10 september kijken en luisteren bij de hertenbeelden in het Zeisterbos (nabij de boswachterswoning, Prins Bernhardlaan 1 in Zeist). Dit is naast de boswerf. Afgelopen maandag heeft Ree Desi al een proef interview gedaan samen met een schoolklas.

Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos
Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos
Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos
Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos
Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos
Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More