Ree Desi interviewt bronzen herten Zeisterbos op Monumentendag

Op Open Monumentendag 2016, zal het Ree Desi, als verslaggeefster van “Radio Heuvelrug” de Bronzen Hertenbeelden interviewen. Dit vindt plaats in de tuin van de voormalige boswachterswoning bij de Boswerf in het Zeisterbos. Het interview spreekt ook tot de verbeelding van kinderen en geeft hen inzicht in de rijke, lange en monumentale geschiedenis van dit Zeister erfgoed. Het interview wordt ’s middag afgenomen om 13.30 uur en 15.00 uur. De hertenbeelden worden momenteel door Utrechts Landschap gerestaureerd. Meer informatie over de restauratie leest u hier.

Een dingetje hebben de Herten al verklapt. Ze zijn niet van brons maar  van zink. Wil je meer weten over deze bijzondere beelden en welke wereldreis ze al achter de rug hebben kom dan op zaterdag 10 september kijken en luisteren bij de hertenbeelden in het Zeisterbos (nabij de boswachterswoning, Prins Bernhardlaan 1 in Zeist). Dit is naast de boswerf. Afgelopen maandag heeft Ree Desi al een proef interview gedaan samen met een schoolklas.

Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos

Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos

Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos

Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos

Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos

Ree Desie interviewt de bronzen herten in het Zeisterbos

Voor Jou Uitgezocht