Search
Close this search box.

Voeten over de drempel van Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van de Buitenplaats

Het Landgoed Oud Zandbergen gaf iedereen de gelegenheid om met 2 voeten over de drempel te komen tijdens de nacht van de Nacht van de Buitenplaatsen. Op het landgoed hadden ze een avond vol activiteiten georganiseerd en de buitenplaats mooi verlicht. Bezoekers konden genieten van een strijkkwartet in de prachtige Raadzaal. Bij het kampvuur kon er worden geluisterd naar  de verhalen van Lex van Dijk. Langs verschillende gebouwen werd een rondleiding geven zoals o.a. de historische ijskelder.

Dat het  Landgoed Oud Zandbergen de deuren open gooit en iedereen uitnodigt om een kijkje te komen nemen is niet vreemd. De Zevende dag adventisten kondigen zelf aan op hun Facebook pagina dat er veel veranderingen op stapel op Landgoed Oud Zandbergen.

In de toekomst moet het het landgoed een inspirerende ontmoetingsplaats voor zakenmensen uit alle windstreken worden. De verschillende gebouwen op deze locatie bieden veel mogelijkheden voor trainingen, presentaties en workshops.

Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats
Kijkje op Landgoed Oud Zandbergen tijdens de Nacht van Buitenplaats

Het Landgoed Oud Zandbergen,
Amersfoortseweg 18, 3712 BC Huis Ter Heide, Utrecht, Netherlands

Behoud en beheer buitenplaatsen geen sprookje
Nog altijd dragen deze 285 buitenplaatsen met hun eeuwenlange aanwezigheid en geschiedenis bij aan het landschap en de rijke cultuurhistorie van de provincie. Landschap Erfgoed Utrecht en de provincie Utrecht vinden het belangrijk dat de buitenplaatsen deze aandacht behouden en zetten de buitenplaatsen met de Nacht van de Buitenplaats in Utrecht voor de derde keer letterlijk en figuurlijk in de ‘schijnwerpers’. Meer informatie op
www.utrechtsebuitenplaatsen.nl

Kijk voor meer informatie over het werk van Landschap Erfgoed Utrecht op www.landschaperfgoedurtecht.nl.
De Nacht van de Buitenplaats is een evenement van Landschap Erfgoed Utrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door VSB fonds, Prins Bernard Cultuurfonds, K.F. Hein Fonds, Elise Mathilde Fonds en de provincie Utrecht.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More