Search
Close this search box.

Voor de prijsbewuste 50plusser. Voor €7,95 naar de 50 plus beurs in Utrecht.

Flinke korting op de toegangsprijs van de 50 plus beurs via de nieuwe deregiokalender.nl van OogOpZeist.nl. Om te vieren dat alle OogOpNederland blogs beschikken over een zeer uitgebreide regionale evenementen agenda hebben  wij dit cadeautje voor  een belangrijk deel van onze volgers.

Van 20 t/m 24 september is de 50 plus beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Een evenement dat ieder jaar zeer goed bezocht wordt door actieve 50plussers. U kunt daar heen voor €7,95 in plaats van €21,50 (incl. verzendkosten).

Ga daarvoor naar de agenda van OogopZeist.nl. Om de nieuwe regioagenda te promoten heeft OogopNederland deze flinke korting kunnen bedingen.

Met korting naar de 50+ beurs.
Alleen verkrijgbaar via de banner op de Oogopzeist.nl/agenda voor € 7,95 Dit is een aanbieding, die de prijsbewuste 50plusser nergens anders kan krijgen.: ga naar de link.

De 50PlusBeurs is al 24 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops en presentaties, vele optredens op podia met muziek, modeshow, kookdemonstraties, dans en theater.  De thema’s op de 50plus beurs zijn; Vakantie, Vrije tijd, Wonen, Mode & Beauty, Gezondheid, Maatschappij

Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen! Geniet van gratis appeltaart en profiteer van de acties. 20 t/m 24 september, 10.00 – 17.30 uur in Jaarbeurs Utrecht.

Speciale OogOpZeist.nl aanbieding voor de 50plus beurs
Alleen hier tickets voor €7,95.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More