Video’s van de Muziekparade Zeist

Al in een eerdere post keken wij met een fotoreportage terug op de Muziekparade Zeist 2016 op het Rond van Zeist. Tijdens  de shows en  de grote finale zijn er video opnames gemaakt door OogOpZeist.nl. Hiermee kunt u nog eens lekker nagenieten van de muziekparade. Heeft u de muziekparade gemist. Niet erg hier kunt u ook een impressie zien van dit evenement.

Finale van de Muziekparade Zeist 2016 met Showband Excelsior Renkum, Showkorpsen Irene Ede, Muziek- en Showband Juliana Amersfoort, Showharmonie OBK Rhenen, Showband Takostu Stiens

Finale van de Muziekparade Zeist 2016 met Showband Excelsior Renkum, Showkorpsen Irene Ede, Muziek- en Showband Juliana Amersfoort, Showharmonie OBK Rhenen, Showband Takostu Stiens

De  foto’s van de Muziekparade Zeist zijn te bekijken en te bestellen via onze OogOpZeist webshop op BoasPhoto.nl

De  foto’s van de Muziekparade Zeist zijn te bekijken en te bestellen via onze OogOpZeist webshop op BoasPhoto.nl

Aan de  Muziekparade Zeist 2016 deden de volgende showbands mee; Showband Excelsior Renkum, Showkorpsen Irene Ede, Drumfanfare Jonathan Zeist, Muziek- en Showband Juliana Amersfoort, Showharmonie OBK Rhenen Showband Takostu Stiens.

Stichting Muziekstad Zeist

Het doel van de Stichting Muziekstad Zeist is  om een zo breed mogelijk publiek te laten genieten van verschillende muzieksoorten. De evenementen van deze stichting. hebben geen structureel karakter, maar de uitdaging is om een diversiteit aan culturele producties tot stand te brengen met verschillende muzieksoorten. Met behulp van sponsors en subsidies lukt het vaak om de evenementen gratis toegankelijk te maken.

op de beoefenaars in de professionele en amateuristische blaas- en slagwerk-& muziek- en showwereld. Zo kunt u van onze Stichting evenementen verwachten die hiermee een relatie hebben, zoals Concerten van harmonie- fanfareorkesten en Muziekshows met deelname van Showbands.

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: