Search
Close this search box.

Video’s van de Muziekparade Zeist

Al in een eerdere post keken wij met een fotoreportage terug op de Muziekparade Zeist 2016 op het Rond van Zeist. Tijdens  de shows en  de grote finale zijn er video opnames gemaakt door OogOpZeist.nl. Hiermee kunt u nog eens lekker nagenieten van de muziekparade. Heeft u de muziekparade gemist. Niet erg hier kunt u ook een impressie zien van dit evenement.

Finale van de Muziekparade Zeist 2016 met Showband Excelsior Renkum, Showkorpsen Irene Ede, Muziek- en Showband Juliana Amersfoort, Showharmonie OBK Rhenen, Showband Takostu Stiens
Finale van de Muziekparade Zeist 2016 met Showband Excelsior Renkum, Showkorpsen Irene Ede, Muziek- en Showband Juliana Amersfoort, Showharmonie OBK Rhenen, Showband Takostu Stiens

De  foto’s van de Muziekparade Zeist zijn te bekijken en te bestellen via onze OogOpZeist webshop op BoasPhoto.nl

De  foto’s van de Muziekparade Zeist zijn te bekijken en te bestellen via onze OogOpZeist webshop op BoasPhoto.nl

Aan de  Muziekparade Zeist 2016 deden de volgende showbands mee; Showband Excelsior Renkum, Showkorpsen Irene Ede, Drumfanfare Jonathan Zeist, Muziek- en Showband Juliana Amersfoort, Showharmonie OBK Rhenen Showband Takostu Stiens.

Stichting Muziekstad Zeist

Het doel van de Stichting Muziekstad Zeist is  om een zo breed mogelijk publiek te laten genieten van verschillende muzieksoorten. De evenementen van deze stichting. hebben geen structureel karakter, maar de uitdaging is om een diversiteit aan culturele producties tot stand te brengen met verschillende muzieksoorten. Met behulp van sponsors en subsidies lukt het vaak om de evenementen gratis toegankelijk te maken.

op de beoefenaars in de professionele en amateuristische blaas- en slagwerk-& muziek- en showwereld. Zo kunt u van onze Stichting evenementen verwachten die hiermee een relatie hebben, zoals Concerten van harmonie- fanfareorkesten en Muziekshows met deelname van Showbands.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More