Search
Close this search box.

Op Het Leven: ‘Een laantje zonder eind’.

De afgelopen 2 weken heeft u de berichten van OogOpZeist.nl moeten missen vanwege persoonlijke omstandigheden. Want soms zijn persoonlijke omstandigheden belangrijker dan het maken van items voor OogOpZeist.nl. Anderhalve week geleden overleed mijn moeder Diny Boas-Vedder, vrij plotseling na een kort ziekbed. Afgelopen vrijdag hebben wij haar begraven.

Wij zijn nog steeds erg verdrietig over dit verlies. Zoals ‘het laantje zonder eind’ geen eindpunt kent, gaat ook het leven verder. Het wordt tijd om ons weer onder de levenden te begeven. Wij gaan ons weer bezig houden met het maken van mooie items over de gemeente Zeist en zijn bewoners. Er valt voldoende te beleven.

LeChaim – Op Het Leven.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More