Schaerweijde Heren 1 wint stadsderby met 5-2 op nieuwe hoofdveld Phoenix

De hockeyers van Schaerweijde waren zondagmiddag  te sterk voor de mannen van Phoenix Heren 1. Op het nieuwe hoofdveld van Phoenix wonnen zij de Zeister Stadsderby. Het duel tussen de beide stadsgenoten eindigde met een stand van 5-2 in het voordeel van de bezoekers. Casper Horn scoorde drie keer  namens Schaerweijde.

In een prachtig herfst zonnetje werd de wedstrijd door vele Zeisternaren bekeken. Vele waren voor deze gelegenheid op de fiets gekomen. Zo konden zij op deze Zeister Super Sunday aan de Koeburgweg 1 nagenieten met een biertje tijdens de 3de helft.

Het was voor het eerst in de geschiedenis dat  Phoenix Heren 1 een reguliere competitiewedstrijd tegen Schaerweijde Heren 1 speelde. Door de overwinning blijft Schaerweijde koploper in de overgangsklasse A, na zeven wedstrijden heeft het 21 punten. Phoenix is middenmotor met 10 punten uit zeven duels.

Oog op Zeist

Casper Horn [0-1]
Florian Kuijenburg, [1-1 sb]
Casper Horn, [1-2 sb]
Casper Horn [1-3]
Thije Kuijenburg [2-3]
Hamish Imrie [2-4]
Scott Tupper [2-5]

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Voor Jou Uitgezocht