Introductiecursus dames rugby gaat 17 januari van start!

Flyer Introductiecursus Dames Rugby

Rugbyclub The Pink Panthers in Driebergen start in januari een introductiecursus voor dames die kennis willen maken met de rugbysport. De rugby cursus is laagdrempelig en heeft zowel een conditioneel als tactisch karakter, ervaring is niet vereist. In 12 trainingen leer je de basisvaardigheden van het rugbyspel en draai je mee met alle gezelligheidsactiviteiten die de vereniging biedt.

Laura Jansen: “Ik wilde iets nieuws proberen en ook fit worden. Afgelopen zomer heb ik meegedaan aan de introductiecursus bij The Pink Panthers. Ik vond het ontzettend spannend maar het is me super goed bevallen. De combinatie van fit worden, respect voor elkaar en iets nieuws leren sprak mij erg aan. Rugby is een echte teamsport. Zowel in, als naast het veld gaat iedereen respectvol met elkaar om. Bij de club wordt er naast het rugbyen ook veel georganiseerd: barbecues, teamweekenden en toernooien. En na de training en wedstrijd is er altijd veel gezelligheid op de club. Ik was positief verrast!”

De introductiecursus

De introductiecursus is voor dames vanaf 18 jaar. De cursus bestaat uit 12 trainingen die worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond. Ook wanneer je maar één van deze twee dagen beschikbaar bent ben je van harte welkom. We beginnen op dinsdag 17 januari.

Flyer Introductiecursus Dames Rugby

Flyer Introductiecursus Dames Rugby


Tijd: 20.00 uur

Locatie: Rugbyclub The Pink Panthers, De Woerd 5, Driebergen

Kosten: €30,00

Aansluitend op de introductiecursus kan je deelnemen aan de reguliere trainingen. Meer info op www.rcthepinkpanthers.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: