Een culinaire belevenis met een verhaal! De chefs van Oud London nemen u die avond mee op een culinaire verrassingstocht van het bos naar uw bord.
Vanwege het grote succes van de speciale Wildavond in 2014 en 2015 organiseert Oud London ook dit jaar een culinaire avond met als thema ‘wild’. Proef, ruik, beleef en maak het mee. Op zaterdag 5 november 2016 bent u van harte welkom en kunt u genieten van de volgende gerechten die niet standaard op onze menukaart staan! Het personeel garandeert u een geweldige avond uit!
Een bijzondere avond met een bijzonder menu:
Hert
Gemarineerd / dun gesneden / mousse van eend
gezouten pinda’s / aceto balsamico
***
Wild bouillon
Truffelroom / stengel met coppa wild zwijn
***
Fazant
Suprême / morillejus / bitterbal zuurkool
***
Haas
Rugfilet & hazenpeper / spruitjes / vossenbessensaus
***
Omelet Sibérienne
Kokos / geflambeerde ananas
3 gangen € 39,50 (voor-, hoofd- en nagerecht)
4 gangen € 45,00 (voorgerecht, bouillon, hoofd- en nagerecht)
5 gangen € 52,50 (voorgerecht, bouillon, tussen-, hoofd- en nagerecht)
Onze sommelier heeft mooie wijnen geselecteerd die uitstekend bij de gerechten passen; deze kunt u ook per glas bestellen.
De aanvangstijd van het diner is 18.30 uur.
Vanzelfsprekend kunt u van te voren doorgeven wat u liever niet eet of waar u allergisch voor bent. Daar houden we graag rekening mee. Ook voor kinderen serveren we eventueel alternatieve gerechten. Ook dit bespreken we graag van te voren met u.
Lekker eten en blijven slapen
Verwen u zelf en reserveer een kamer! Informeer bij onze receptie voor een aantrekkelijke kamerprijs in combinatie met het wild event. Reserveren of meer informatie via deze link OudLondon. Bellen kan natuurlijk ook: Tel.: (0343) 49 12 46
Hotel Oud London
Adres
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist