Search
Close this search box.

Hemarkt in pand V&D in centrum Zeist.

Binnenkort opent de Hema haar 18de Hemarkt in het pand van de V&D aan de 1e Hogeweg in Zeist. Hemarkt is het outlet concept van de Hema. Volgens de Hema vind je er de leukste spulletje van de Hema met korting. Het wordt een tijdelijk filiaal voor deze winkelketen. De huidige Hema aan de Slotlaan blijft ook gewoon bestaan. Het is de bedoeling dat de outletstore in ieder geval tot begin 2017 open is. De gemeente is blij met de komst van de Hemarkt-vestiging.

Wethouder Fluitman: “Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de invulling van het voormalige V&D-pand. De komst van Hemarkt op de begane grond is een interessante tijdelijke toevoeging aan het Zeister winkelassortiment en zorgt voor hernieuwde levendigheid in de 1e Hogeweg.”

Met het tijdelijk invullen van het voormalige V&D-pand daalt het aantal leegstaande meters vloeroppervlak fors. Wethouder Fluitman: “Daar zijn we natuurlijk tevreden over. Het is fantastisch dat ook nieuwe ondernemers net als wij geloven in het centrum van Zeist. We zijn ook nog met de eigenaar in gesprek om te komen tot een structurele invulling van het pand. Daar hopen we zo snel mogelijk uitsluitsel over te kunnen geven.”

Maandag ochtend 7 november is het V&D logo boven de ingang verwijdert en vervangen door het Hemarkt logo.

 

Hemarkt in voormalig pand V en D aan de hogeweg in Zeist
Hemarkt in voormalig pand V en D aan de hogeweg in Zeist
Hemarkt in voormalig pand V en D aan de hogeweg in Zeist
Hemarkt in voormalig pand V en D aan de hogeweg in Zeist

Klik op de banner voor meer informatie over dit hema concept.

HEMA outlet winkels

Bron:Persbericht gemeente Zeist.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More