Search
Close this search box.

Zeister Cast Pinokkio meet & greet Yentl en de Boer in Figi

Zaterdag 13 november hadden Daan, Frederique, Sarah , Noortje, Marlinde, Sarah en Elise  een meet en greet met Yentl en de Boer in de Kleedkamer van Figi. Zij maken deel uit van de Zeister Cast van de famillie Musical Pinokkio. Efteling Theaterproducties heeft begin dit jaar 20 kinderen uit Zeist en omgeving geselecteerd om mee te spelen in de Sprookjesmusical Pinokkio! Zaterdagmiddag waren alle kinderen van de cast uitgenodigd in Theater Figi Zij kregen een speciale rondleiding achter de schermen van het theater door Jos Ruijs. Om vast het sterren gevoel te krijgen namen zij een kijkje in de kleedkamers van Figi. Op dat moment waren de artiesten Yentl en de Boer net bezig met zich voor te bereiden op hun optreden van die avond.

De kinderen mochten wat vragen stellen aan Yentl en de Boer. Ze wisselde snel wat podium ervaringen uit. Zo kregen de kinderen een idee wat ze op Zaterdag 26 november te wachten staat. Frederiques vertelde dat ze het vooral interessant en spannend vind om mee te spelen in een echte musical. Het podium van Figi is voor een aantal van deze kinderen al bekend terrein. Zij treden er ieder jaar op met DanZation. De meet en greet werd afgesloten met groepsfoto. Daarna kregen de kinderen en de meegekomen ouders nog een drankje in het theatercafe.

Zeister Cast Pinnokkio hebben meet and greet met Yentl en de Boer
Zeister Cast Pinnokkio hebben meet and greet met Yentl en de Boer
Zeister Cast Pinnokkio hebben meet and greet met Yentl en de Boer
Zeister Cast Pinnokkio hebben meet and greet met Yentl en de Boer
Zeister Cast Pinnokkio hebben meet and greet met Yentl en de Boer
Zeister Cast Pinnokkio hebben meet and greet met Yentl en de Boer

Pinokkio

De Efteling maakt een heerlijke sprookjesmusical voor de hele familie van het wereldberoemde verhaal van Carlo Collodi. In een Italiaans dorpje woont de vriendelijke timmerman Geppetto. Al maanden werkt hij aan een grote houten pop, die hij Pinokkio noemt. Op een dag verschijnt er een fee die Pinokkio tot leven tovert. Eindelijk heeft hij een zoon! Geppetto kan zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan, want al snel blijkt Pinokkio een kwajongen die het liefst op avontuur gaat, de gekste dingen wil meemaken en de hele wereld bij de neus neemt. Maar het allerliefst wil hij een echt jongetje zijn. Een gewoon, braaf jongetje. Zal zijn wens ooit uitkomen?

De Efteling Sprookjesmusical Pinokkio (4+)
Zaterdag 26 november 2016 om 14.00 uur en 16.00 uur in Theater Figi
De Efteling Theaterproducties

Script: Allard Blom, naar Carlo Collodi.
Liedteksten: Allard Blom.
Regie: Jerry Rijstenbil.
Kinderregie: Lonneke Langenberg.
Met: Ara Halici, Simon Zwiers e.a
Muziek: René Merkelbach
Decor: Maartje Reuven.
Kostuums: Carla de Kroon.

pinokkio-figiGenre: Toneel
Datum: zaterdag 26 november 2016
Aanvang: 14.00 uur en 16.00 uur
Tickets: € 17,50 / kinderen tot 12 jaar €15
Plaats: Theater Figi
Ticketverkoop: Online via figi.nl of aan de theaterkassa
Groepen: om er van verzekerd te zijn dat u als groep bij elkaar kunt zitten adviseren wij u de tickets door één persoon te laten boeken.

@HTFIGI @JosRuys #Pinokkio #Yentl&deBoer #Musical #Slotlaan #Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More