Search
Close this search box.

Lekker & Leuk Magazine gepresenteerd door centrummanagement

Dinsdagavond 22 november werd tijdens een drukbezochte bijeenkomst van centrum ondernemers het magazine Lekker & Leuk in Zeist gepresenteerd. In het tijdschrift laten de ondernemers zich zien met leuke verhalen over het centrum van Zeist. Het is de bedoeling dat het magazine Lekker & Leuk vier keer per jaar gaat uitkomen. Het magazine werd meteen verslonden door de nieuwbakken bestuursleden Ingrid Heemskerk, Bianca Weber en Annette van de Bunt  van de Stichting Centrummanagement Zeist. Lekker & Leuk wordt gemaakt in een oplage van 50.000 exemplaren en is vandaag huis aan huis verspreidt in Zeist. Ook in de plaatsen rondom Zeist valt het eerste nummer op de mat.

Wethouders Fluitman en Luca wilde ook meteen zien hoe zij als bekende Zeister wethouders uit de verf komen. De beide heren werden voor dit eerste nummer geïnterviewd. Ook Guide uit Heel Holland bakt komt in een interview aan het woord. Hij deelt ook zijn versie van het oer zeisterse recept van Hernhuttertjes met ons. Op deze blog komen wij morgen met een primeur. Zeist is namelijk een bijzonder gebakje rijker. Dit gebakje is gemaakt door Jeffrey van Beek de patissier van Hotel Theater Figi. Om te weten wat er nog meer in Lekker & Leuks staat moet u er een bemachtigen. Dit zal echter geen probleem zijn. Het blad is immers net op de mat gevallen.

Lekker&Leuk Presentatie Centrum Winkeliers
Wethouders Fluitman en Luca wilde meteen uit de verf komen in Lekker en Leuk Magazine
Lekker&Leuk Presentatie Centrum Winkeliers
Lekker&Leuk Presentatie Centrum Winkeliers

Tijdens de bijeenkomst werd ook het nieuwe bestuur van Stichting Centrummanagement Zeist aan de overige ondernemers gepresenteerd. Voorzitter Ingrid Heemskerk stelde de overige bestuursleden voor. Tijdens de bijeenkomst trad Job Nieuwenhuizen van de Heren van Zeist en De Koets toe tot het bestuur als vertegenwoordiger van de horeca in het centrum.  De gemeente wilde graag van de ondernemers horen, wat er in hun ogen goed gaat in het centrum en wat er beter kan. In subgroepjes werden de verschillende onderwerpen zoals de vernieuwing van het centrum en het parkeerbeleid geïnventariseerd.

Lekker&Leuk Presentatie Centrum Winkeliers
het nieuwe bestuur van Stichting Centrummanagement Zeist
Lekker&Leuk Presentatie Centrum Winkeliers
Binnenstad Inspirator Joost Nicasie inventariseerde met de ondernemers de knelpunten
Lekker&Leuk Presentatie Centrum Winkeliers
Lekker&Leuk Presentatie Centrum Winkeliers

Daarna bleef het nog lang aan onrustig in Galarie Kortom aan de Voorheuvel.

 

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More