Boekpresentatie: Kiezen of daten in het Binnenbos

Op zaterdag 3 december presenteerde Krista van der Hulst haar 2de roman Kiezen of daten in het binnenbos in Kerckenbosch. Veel familie vrienden en geïnterneerden kwamen langs voor de introductie van het boek. Zij kregen een toelichten. Vervolgens las Krista een hoofdstuk uit voor. Hierna signeerde zij de eerste exemplaren van haar boek.

Haar nieuwste boek is ‘Kiezen of Daten’, de tweede roman met een lach en een traan over liefde, vriendschap en ambitie. Noor, een 33 jarige assistent-architect, wil onenightstands, maar verder niets. Maar dan komt Dave in beeld. En James…. In november 2016 is dit boek gepubliceerd bij uitgeverij Zilverspoor. 

Krista leest een hoofdstuk voor

Krista leest een hoofdstuk voor

Een signeert exemplaar van het boek Kiezen of daten

Een signeert exemplaar van het boek Kiezen of daten

Meer informatie over Krista van der Hulst op haar website. 

Bestellen?

Kiezen of daten is verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels voor €17,95. Bijvoorbeeld Bol.com en de webshop van uitgeverij Zilverspoor.

Voor Jou Uitgezocht