Search
Close this search box.

Voor Jop kan de ijspret beginnen.

Vrijdagmiddag om 17:00 wordt de Zeister Ijsbaan geopend. Gisteravond legde Jop Nieuwenhuizen met zijn vrijwilligers de laatste hand aan de inrichting van de ijsbaan. Bij de ijsbaan is een volledige winterbar ingericht. Er werden de eerste voorzichtige stappen op het ijs gezet. Wat niet iedereen even goed af ging.  Van af vandaag is Winter Wonderland Zeist een feit! Tijd voor ijspret volgens Jop.

Vanaf 9 december t/m 8 januari hebben wij de grootste overdekte ijsbaan van de regio met 200m2 ECHT ijs. Winter Wonderland is iedere dag open van 13:00 tot 21:00. De plek voor het ultieme warme Kerstgevoel! Er zijn talrijke leuke activiteiten zoals Zeist Zingt, Meet & Greet met de Kerstman, Foute Kersttrui Borrel, Disco schaatsen, de Santa Run en ga zo maar door. In het verwarmde Winter Wonderland Pop-up Grand Café kan iedereen lekker genieten van wat het bruisende centrum van Zeist te bieden heeft. In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeergarages en de bushalte ligt om de hoek.

Met diverse koopavonden en koopzondagen in het verschiet is het centrum de bruisende plek om je kerstinkopen te doen. Wat is er nou leuker om dit te combineren met een uitje met het gehele gezin naar Winter Wonderland? Geniet met een heerlijke kop warme chocomel van alles wat het centrum te bieden heeft. Kijkend vanuit het verwarmde Grand Café op de ijsbaan hoe de kinderen zich vermaken. Kan Kerst nog mooier?

Iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je tussen 13:00 en 14:00 gratis schaatsen. Buiten deze tijden kost het schaatsen € 4. Heb je geen eigen schaatsen? Geen probleem, die kun je bij de ijsbaan lenen.

Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More