Kinderworkshop in galerie Kortom o.l.v. kunstenaar Wouter Stips

Afgelopen zondag opende de solo expositie van Wouter Stips in Galerie Kortom.  Jan Rudolph de Lorm van het Singer museum Laren opende met een mooie speech de expositie.Eric Vaarzon Morel zorgde voor prachtig gitaarspel. Toon Agterberg was verantwoordelijk voor een volledige metamorfose van  Galerie Kortom voor de expositie met 100 werken.  Eric Vaarzon Morel zorgde voor prachtig gitaarspel. Aanstaand weekend staal het volgende evenement al in de planning, Kinderworkshop o.l.v. kunstenaar Wouter Stips. 

Op zondag 18 december a.s. kunnen kinderen vanaf 8 jaar een workshop schilderen volgen van een van Nederlands leukste kunstenaars: Wouter Stips. De workshop vindt plaats in Galerie Kortom aan de Voorheuvel 48 in Zeist en duurt van 14:00 tot 16:00 uur. De prijs is €15,- inclusief een drankje, wat lekkers en een boekje van Wouter Stips. Wegens het beperkte aantal plaatsen is aanmelden verplicht via info@galeriekortom.nl.

Daar word je blij van

Tot en met 14 januari is in de galerie de zowel vrolijke als intrigerende expositie ‘Daar word je blij van’ te zien . Met meer dan 100 werken van de veelzijdige kunstenaar Wouter Stips: schilderijen, glas-sculpturen, zeefdrukken, boeken, beelden in brons en cortenstaal, houten beelden, litho’s en originele werken op papier, omlijst door films en muziek. De galerie is er voor omgebouwd tot pop-up MUSEUM KORTOM.

Opening Wouter Stips exposite in Museum Galerie Kortom

Opening Wouter Stips exposite in Museum Galerie Kortom

Opening Wouter Stips exposite in Museum Galerie Kortom

Opening Wouter Stips exposite in Museum Galerie Kortom

Galerie Kortom, Voorheuvel 48, Zeist – www.galeriekortom.nl

Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag 12 tot 18 uur. Speciaal gedurende deze tentoonstelling is de galerie ook op zondag open, van 12 tot 17 uur! Andere dagen: op afspraak via 06-54303725.

Opening Wouter Stips exposite in Museum Galerie Kortom

Opening Wouter Stips exposite in Museum Galerie Kortom

Opening Wouter Stips exposite in Museum Galerie Kortom

Voor Jou Uitgezocht