Op Zondag 18 december Rennen de kerstmannen in Zeist

Santa Run Zeist 2016 – Voor de tweede keer organiseren de Rotary Club Zeist en Rotaract Utrechtse Heuvelrug de Santa Run Zeist!  Dit uit Amerika overgewaaide  fenomeen, zal plaats vinden op 18 december 2016.  Al ruim 100 Zeister Kerstmannen en -vrouwen gingen u voor. Zij rennen aanstaande zondag door het centrum van Zeist. Er is nog plek voor 100 mannen, vrouwen en kinderen in rode pakken om de Santa Run door het centrum van Zeist te maken ten behoeve van onze goede doelen. Hier kunt zich direct aanmelden voor de Santa Run Zeist.

 

Start 13.30 op het Belcour, bij Winterwonderland Zeist!
Zeist houdt een echte Santa Run. De achterliggende gedachte is de bijdrage aan een goed doel: de Zeister wijkinloophuizen en Sport-Extra Zeist (CG Mars).

Doe mee met de enige echte Santa Run in Zeist en ontvang een kerstmannenpak om de Santa Run in te lopen en steun daarmee het goede doel. Het centrum van Zeist moet op zondagmiddag 18 december rood zien van de kerstmannen, kerstvrouwen en kerstkinderen.
We hopen wederom op een grote opkomst!

De startnummers en kerstpakken kunnen op deze site worden besteld en vanaf 10 december worden afgehaald bij Kesler Zeist of bij Makelaardij Halbertsma van den Boom op de 2e Hogeweg 119 in Zeist. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om het pak en het startnummer op te halen of voor een dichte deur staat, kunt u uw ticket meenemen naar de start van de Santa Run. Daar kunt u uw pak in ontvangst nemen.

Hier kunt zich direct aanmelden voor de Santa Run Zeist.

Eerste Santarun in het Centrum van Zeist

Eerste Santarun in het Centrum van Zeist

Eerste Santarun in het Centrum van Zeist

Eerste Santarun in het Centrum van Zeist

Santa Run Zeist wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende organisaties uit Zeist: Wessels Zeist, Peterse Kaas, Brasserie Tof, Lokaal Victoria, ’t Jagershuys,  Kesler Zeist , Makelaardij Halbertsma van den Boom Sunnycamp, Winter Wonderland Zeist

Rotary, Rotaryclub Zeist, Santarun, Kerstmannen, Winterwonderland, Zeist

Voor Jou Uitgezocht