Extra alcoholcontroles in Zeist vanwege alle Kerstborrels

In aanloop naar de feestdagen is de politie gestart met zijn ‘donkere dagen’ offensief. Tijdens het donkere dagen offensief worden er overal in het land extra controles uitgevoerd.  Vanavond hielden zij op de rotonde bij de Dreef een grote alcohol controle. Langs 3 van de 4 toegangswegen waren agenten bezig met het uitvoeren van alcohol controles.

Tot na de jaarwisseling zullen zij uitgebreide extra controles blijven uitvoeren. Waar en wanneer zij dit precies doen wilde de dienstdoende agenten niet loslaten.Hoeveel mensen er bij deze controle zijn betrapt met teveel alcohol achter het stuur is niet bekend gemaakt. Een enkele bestuurder werd wel achterin zijn eigen auto door de agenten meegenomen naar het bureau aan de Utrechtseweg.

Om kwart over zeven stopte de controles en pakte de agenten hun pionnen weer op. Bij de wens voor een fijne kerst werd het advies geven om in ieder geval een Bob aan te stellen

Extra Alcoholcontroles tijdens de feestdagen in Zeist

Extra Alcoholcontroles tijdens de feestdagen in Zeist

Extra Alcoholcontroles tijdens de feestdagen in Zeist

Extra Alcoholcontroles tijdens de feestdagen in Zeist

Voor Jou Uitgezocht