Search
Close this search box.

bridgeclub Het Witte Huis (HWH)

Een maandagavond zoals ieder ander b bij de bridgeclub Het Witte Huis (HWH) te Zeist. Maandagavond is de vaste speelavond van de 72 actieve leden van de oudste bridgeclub van Zeist. Het Witte Huis is een van de 5 bij de Nederlandse Bridgebond aangesloten bridgeclubs die Zeist rijk is. Drie van de vijf clubs hebben de Koppeling in de Clomp als vaste speel locatie. 

Een bakje koffie of kopje thee en vervolgens heel veel kaarten en weinig praten. Met serieuze blikken wordt ingeschat hoeveel slagen mijn hand kan maken in dit spel. Door te bieden met biedkaarten komt met tot een contract van het spel. In meerdere rondes worden er telkens een aantal spellen achter elkaar gespeeld. Alle tafels krijgen de zelfde spellen te spelen. Zodat achteraf uit de individuele score kan worden bepaald. Wie de kracht van zijn hand het best heeft ingeschat.

Bridgeclub Het Witte Huis is opgericht op 22-04-1942. De vereniging is de oudste bridgeclub in Zeist en telt momenteel 72 leden. Het Witte Huis is aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond (NBB). Binnen het district Utrecht, met 71 aangesloten verenigingen, neemt de vereniging volgens de NBB-rating de derde plaats in. De speelavond is op maandag, aanvang 19.30 uur.

BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
‘Pass’ BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist
BridgeClub Het Witte Huis heeft speelavond in de Koppeling Zeist

 

Bridgeclub Het Witte Huis (HWH) te Zeist
Aantal leden: 83
Datum oprichting: 22-04-1942
Datum toetreding: 01-01-1949
Website: http://www.nbbclubsites.nl/club/2017/

Speeldagen
maandagavond (Aanvang: 19:30)

De overige aangesloten bridgeclubs zijn:

2017 B.C. het Witte Huis De Koppeling De Clomp 1904 3704 KS ZEIST
2018 B.C. Hestia Shalomzaal van de Noorderlichtkerk Bergweg 92B 3707 AE ZEIST
2030 Stichtse Bridge Vereniging De Ark Van Reenenweg 9A 3702 SB ZEIST
2070 B.C. APIHbuiten De Koppeling De Clomp 1904 3704 KS ZEIST
2501 B.C. het Hollebloc De Koppeling De Clomp 1904 3704 KS ZEIST

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More