Search
Close this search box.

Voor mijn Allerliefste Valentijn…..

Allerliefste …… speciaal voor jouw

Het afgelopen shopping weekend konden Zeistenaren vast hun Valentijns boodschap inspreken in de originele ‘All You Need is Love-caravan’. De ondernemersvereniging van de centrumwinkeliers heeft speciaal voor de aanstaande valentijnsdag de caravan van de TV show van Robert Ten Brink naar Zeist laten komen. Voor wie er hier boodschappen zijn ingesproken verklappen wij natuurlijk niet.

Ieder laatste shopping weekend van de maand heeft een speciaal thema. Het eerste weekend van 2017 heeft als thema ‘Liefde meegekregen.

Alle opgenomen liefdes boodschappen zijn op 14 februari -Valentijnsdag te zien op de facebook pagina van Leuk in Zeist. Om dit weekend al vast een warm gevoel te krijgen bakte Bram van Bram’s Pannenkoeken speciale liefdespannenkoeken bij de ‘All You Need is Love-caravan’.

Voor mijn allerliefste Valentijn……

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More