Sjors Sportief en Sjors Creatief van start in Zeist

Alle kinderen uit het basisonderwijs uit gemeente Zeist ontvangen deze week weer het Sjorsboekje (voorheen Jeugdsportpas). In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om kennis te maken met één of meerdere activiteiten.

Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 schrijven zich vanaf 9 februari 15.00 uur in voor activiteiten via www.sjorssportief.nl

Kinderen uit de gemeente Zeist maken kennis met meer dan 80 sportieve en creatieve activiteiten. De basisschoolleerlingen nemen deel aan sporten zoals, atletiek, badminton, dansen, lasergamen, tafeltennis, scouting en tennis. Ook Sjors Creatief is van de partij! Denk hierbij aan muziek maken, tekenen en schilderen en knutselen. Kortom keus genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Het hele schooljaar door kunnen kinderen zich inschrijven voor en deelnemen aan activiteiten.

Sport Dojo Otoshi verplaatst de judomat naar buiten

De eerstvolgende activiteit van de Sjors Sportief is een basisschool judotoernooi bij Sport Dojo Otoshi aan de Johan van Oldebarneveltlaan op 18 februari.

Judo 18-02-2017 7-8-9 jaar Sport Dojo Otoshi Toernooi 13:00-16:00
Judo 18-02-2017 10-11-12 jaar Sport Dojo Otoshi Toernooi 16:00-19:00

Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl  Of stuur een e-mail naar info@sportiefzeist.nl

Bron: sportiefzeist.nl 

Meer info: SportiefZeist op facebook

Voor Jou Uitgezocht