Search
Close this search box.

Samen ‘Einde van Bezit’ kijken in het Ondernemershuis Zeist.

Van 16 t/m 24 januari is het de week van de Circulaire Economie. Dat ‘rond’ het nieuwe lineair is, wordt steeds meer bedrijven, organisaties en overheden duidelijk. We kunnen onmogelijk blijven produceren en consumeren op de schaal waarop we dit nu doen. Het Ondernemershuis Zeist aan de Dorpsstraat organiseert tijdens de week van de ‘Circulaire Economie een bijeenkomst rond dit thema. 

De Tegenlicht uitzending ‘Einde van Bezit’ maakt op confronterende en boeiende wijze duidelijk hoe we het proces van produceren-consumeren-weggooien radicaal kunnen veranderen, zonder in te boeten op onze welvaart. Thomas Rau werkt aan innovatie binnen Phillips. Hij neemt de kijkers mee op avontuur naar het genieten van spullen, zonder deze te bezitten.

Het Ondernemershuis Zeist gaat op donderdag 19 januari vanaf 20:00 uur met ondernemers de Tegenlicht uitzending bekijken op een groot scherm. Vervolgens onderzoeken de deelnemers : Wat betekent circulaire economie voor ons? Hoe inspireert de circulaire economie? Waar wringt het?

Opgeven en meer informatie: loes@ondernemershuiszeist.nl of www.ondernemershuiszeist.nl. Kosten: Vrijwillige (contante) bijdrage tussen €5, — tot €10,– euro

Voorkijken kan via onderstaande link. Voor de discussie en de ontmoeting van andere Zeister ondernemers ben je van harte welkom op 19 januari

VPRO’s Tegenlicht: ‘Einde van het Bezit’

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More