Samen ‘Einde van Bezit’ kijken in het Ondernemershuis Zeist.

Van 16 t/m 24 januari is het de week van de Circulaire Economie. Dat ‘rond’ het nieuwe lineair is, wordt steeds meer bedrijven, organisaties en overheden duidelijk. We kunnen onmogelijk blijven produceren en consumeren op de schaal waarop we dit nu doen. Het Ondernemershuis Zeist aan de Dorpsstraat organiseert tijdens de week van de ‘Circulaire Economie een bijeenkomst rond dit thema. 

De Tegenlicht uitzending ‘Einde van Bezit’ maakt op confronterende en boeiende wijze duidelijk hoe we het proces van produceren-consumeren-weggooien radicaal kunnen veranderen, zonder in te boeten op onze welvaart. Thomas Rau werkt aan innovatie binnen Phillips. Hij neemt de kijkers mee op avontuur naar het genieten van spullen, zonder deze te bezitten.

Het Ondernemershuis Zeist gaat op donderdag 19 januari vanaf 20:00 uur met ondernemers de Tegenlicht uitzending bekijken op een groot scherm. Vervolgens onderzoeken de deelnemers : Wat betekent circulaire economie voor ons? Hoe inspireert de circulaire economie? Waar wringt het?

Opgeven en meer informatie: loes@ondernemershuiszeist.nl of www.ondernemershuiszeist.nl. Kosten: Vrijwillige (contante) bijdrage tussen €5, — tot €10,– euro

Voorkijken kan via onderstaande link. Voor de discussie en de ontmoeting van andere Zeister ondernemers ben je van harte welkom op 19 januari

VPRO’s Tegenlicht: ‘Einde van het Bezit’

Voor Jou Uitgezocht