Pascal Verzijl laat zijn werk zien in Zeist. (Video)

Op zondag 12 februari is Pascal Verzijl (Zeist, 1971) een van de huurders van Studio 62 aan de Johan van Oldebarneveltlaan 62, die zijn atelier openstelt tijdens de opendag. Pascal is collagist.

Hij maakt nieuwe beelden van bestaand materiaal. Zowel digitaal als hard copy. Veel collagisten werken met heel veel “stukjes”. Verzijl werkt eerder afgemeten. Het past altijd precies. Zijn werk is wat dat aangaat meer kijken dan maken.De Duitse kunstcriticus Dirk Naguschewski zegt over het werk van Pascal ‘Het resultaat is vaak van verbluffende eenvoud en schoonheid.’

Studio 62 is niet de enige plek in Zeist waar het werk van Pascal te zien is. Op dit moment heeft hij een expositie in Galerie Hoogstraten & Wesseling aan de Kerkweg 5. Deze expositie is nog te zien tot zaterdag 11 maart.

Bekijk het werk van Pacal Verzijl op zijn website en facebook pagina:Facebook Pascal Verzijl

12 februari te zien op de opendag van Studio 62 Zeist

HOOGSTRATEN & WESSELING
Kerkweg 5
3701 HD Zeist

Openingstijden zaterdag  13.00 -17.00

Pascal Verzijl (1971) Collagist

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.