Search
Close this search box.

Pascal Verzijl laat zijn werk zien in Zeist. (Video)

Het werk van collagist Pascal Verzijl is te zien tijdens de opendag van Studio 62 aan de JVO 62 en in galerie Hoogstraten & Wesseling

Op zondag 12 februari is Pascal Verzijl (Zeist, 1971) een van de huurders van Studio 62 aan de Johan van Oldebarneveltlaan 62, die zijn atelier openstelt tijdens de opendag. Pascal is collagist.

Hij maakt nieuwe beelden van bestaand materiaal. Zowel digitaal als hard copy. Veel collagisten werken met heel veel “stukjes”. Verzijl werkt eerder afgemeten. Het past altijd precies. Zijn werk is wat dat aangaat meer kijken dan maken.De Duitse kunstcriticus Dirk Naguschewski zegt over het werk van Pascal ‘Het resultaat is vaak van verbluffende eenvoud en schoonheid.’

Studio 62 is niet de enige plek in Zeist waar het werk van Pascal te zien is. Op dit moment heeft hij een expositie in Galerie Hoogstraten & Wesseling aan de Kerkweg 5. Deze expositie is nog te zien tot zaterdag 11 maart.

Bekijk het werk van Pacal Verzijl op zijn website en facebook pagina:Facebook Pascal Verzijl

12 februari te zien op de opendag van Studio 62 Zeist

HOOGSTRATEN & WESSELING
Kerkweg 5
3701 HD Zeist

Openingstijden zaterdag  13.00 -17.00

Pascal Verzijl (1971) Collagist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More