Zeist volgt van surveillance van politie Zeist via Facebook

Tot vanavond 23:00 uur kunt u de verrichtingen van de agenten Adriaan, Frank en Joyce vrijwel live volgen via Facebook tijdens hun late vrijdagmiddag dienst. Met  berichten, foto’s en video’s houden zij u vanaf hun mobiel via facebook op de hoogte van de meldingen, die zij binnenkrijgen. Zij zullen rapporteren over de opvolging van deze meldingen. De volgdienst Politie Zeist is hier via Facebook te volgen

De meldingen hoeven zich niet te beperken tot Zeist. Adriaan, Frank en Joyce zullen op pad gaan in een gebied, dat loopt van Den Dolder tot Werkhoven.

Volgdienst Politie Zeist live meekijken via facebook

Niet alleen de drie agenten in de auto zullen actief berichten over de dienst. Een collega van het team is  tijdens de volgdienst op de meldkamer van de politie aan het werk. Via Facebook kunt u tijdens de dienst ook vragen stellen aan de collega op de meldkamer

U ontvangt de berichten van de volgdienst politie Zeist door u aan te melden voor het evenement volgdienst Politie Zeist Geef bij het evenement aan dat je gaat of geïnteresseerd bent en de berichten zullen op uw facebook tijdlijn verschijnen

Bekijk het evenement volgdienst Politie Zeist voor de laatste meldingen. Op dit moment worden de verrichtingen van het team door bijna 1000 facebook volgers bekeken.

 

Volgdienst Politie Zeist live meekijken via facebook

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: