D66 bubbelt op Internationale Vrouwendag

Op 8 maart, internationale Vrouwendag, deed de campagnebus van D66 Zeist aan. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Ingrid van Engelshoven (voormalig wethouder uit Den Haag en kandidaat Tweede Kamer), Marijke Beukering (wethouder uit IJsselstein en kandidaat Tweede Kamer) en andere regionale en lokale politici. Want zoals Els Borst al zei: ‘Politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten’.

Onder het genot van een glaasje bubbels en hapjes werd in De Posterij door een gemêleerd gezelschap bijgepraat over de manieren waarop je politiek actief kunt zijn, wat de uitdagingen zijn maar vooral ook waarom het zo blijft boeien en voldoening geven om mee te doen in het bestuur, of dat nu lokaal, regionaal of landelijk is. Het kost veel maar levert ook heel veel op, daar was iedereen het over eens.

D66 op campagne voor de 2de kamerverkiezingen op het Rond

Kijk op https://zeist.d66.nl/agenda/ voor meer activiteiten!

D66 op campagne voor de 2de kamerverkiezingen op het Rond

Voor Jou Uitgezocht