Search
Close this search box.

Sluit de winter af op het Foodtruck Festival van Kasteel Kerckebosch

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Kasteel Kerckebosch dit weekend wederom Borrel Zeist  De Winterborrel. Op zaterdag en zondagmiddag 11 en 12 maart kunt u terecht bij de foodtrucks in de tuin van het kasteel.

Het Foodtruck Festival is een  gratis toegankelijk winters openluchtrestaurant voor jong en oud! De volgende Foodtrucks staan  in de tuin van Kasteel Kerckebosch.

– Rich Pork
– Bully´s Bratwurst
– Foekje´s Eko Food
– Mr. Smooth
– Pancake Crumble
– Toko BoCo On Tour
– Kerckebosch Foodtruck
– Gin Tonic bar
U kunt de winter in stijl afsluiten in dit laatste weekend van de meteorologische winter. Het weer zorgt al voor het lente gevoel.
Foodtruck Festival bij Kasteel Kerckebosch

Foodtruck Festival

Tuin en terras van Kasteel Kerckebosch
Gratis toegang

zaterdag 11 en zondag 12 maart 2017
Openingstijden:
zaterdag van 15:00 tot 22:00
zondag van 14:00 tot 20:00

Foodtruck Festival bij Kasteel Kerckebosch

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More