Sluit de winter af op het Foodtruck Festival van Kasteel Kerckebosch

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Kasteel Kerckebosch dit weekend wederom Borrel Zeist  De Winterborrel. Op zaterdag en zondagmiddag 11 en 12 maart kunt u terecht bij de foodtrucks in de tuin van het kasteel.

Het Foodtruck Festival is een  gratis toegankelijk winters openluchtrestaurant voor jong en oud! De volgende Foodtrucks staan  in de tuin van Kasteel Kerckebosch.

– Rich Pork
– Bully´s Bratwurst
– Foekje´s Eko Food
– Mr. Smooth
– Pancake Crumble
– Toko BoCo On Tour
– Kerckebosch Foodtruck
– Gin Tonic bar
U kunt de winter in stijl afsluiten in dit laatste weekend van de meteorologische winter. Het weer zorgt al voor het lente gevoel.

Foodtruck Festival bij Kasteel Kerckebosch

Foodtruck Festival

Tuin en terras van Kasteel Kerckebosch
Gratis toegang

zaterdag 11 en zondag 12 maart 2017
Openingstijden:
zaterdag van 15:00 tot 22:00
zondag van 14:00 tot 20:00

Foodtruck Festival bij Kasteel Kerckebosch

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.