Carwash – Kwikstraat viert 3de verjaardag in maart.

In Maart bestaat de Kwikstraat alweer 3 jaar! En wie jarig is trakteert! De hele maand Maart het meest luxe wasprogramma voor slechts € 9,95*. Het loopt dan ook storm bij Carwash Kwikstaat. Tijdens de drukke werkzaamheden was er een momentje voor taart. Ondernemer Davy blies het kaarsje op de  slagroomkaart uit. In de achtergrond komen de volgende auto’s al weer vuil binnenrijden. Na een stevige poetsbeurt komen de karretjes  vervolgens weer spik en span uit de wasstraat.

Je kan nog de hele maand profiteren van dit unieke aanbod. Like dit bericht op facebook of neem de flyers mee naar de wasstraat. Bij iedere wasbeurt ontvang je een gratis  geurhanger (zolang de voorraad strekt) Je kan de flyer hier downloaden en uitprinten

Op 1 Maart kwam Carwash Kwikstaart ook met iets nieuws. Zij opende de professionele werkplaats voor Total Car Cleaning. Hier kunnen meer auto’s gepoetst en gepolijst worden door speciaal opgeleide  medewerkers. ”Voor rond de 200 euro is uw auto als nieuw.”

Wasstraat Carwash Kwikstaart viert 3de verjaardag

OPENINGSTIJDEN
Ma. t/m za.: 8.30 – 18.00 uur
Zondag gesloten

Carwash – Kwikstraat
Leeuweriklaan 28
3704 GR Zeist

E-mail : info@kwikstraat.nl
Telefoon: 06 553 863 62

Wasstraat Carwash Kwikstaart viert 3de verjaardag

Wasstraat Carwash Kwikstaart viert 3de verjaardag

Wasstraat Carwash Kwikstaart viert 3de verjaardag

 

Voor Jou Uitgezocht