Search
Close this search box.

Carwash – Kwikstraat viert 3de verjaardag in maart.

In Maart bestaat de Kwikstraat alweer 3 jaar! En wie jarig is trakteert! De hele maand Maart het meest luxe wasprogramma voor slechts € 9,95*. Het loopt dan ook storm bij Carwash Kwikstaat. Tijdens de drukke werkzaamheden was er een momentje voor taart. Ondernemer Davy blies het kaarsje op de  slagroomkaart uit. In de achtergrond komen de volgende auto’s al weer vuil binnenrijden. Na een stevige poetsbeurt komen de karretjes  vervolgens weer spik en span uit de wasstraat.

Je kan nog de hele maand profiteren van dit unieke aanbod. Like dit bericht op facebook of neem de flyers mee naar de wasstraat. Bij iedere wasbeurt ontvang je een gratis  geurhanger (zolang de voorraad strekt) Je kan de flyer hier downloaden en uitprinten

Op 1 Maart kwam Carwash Kwikstaart ook met iets nieuws. Zij opende de professionele werkplaats voor Total Car Cleaning. Hier kunnen meer auto’s gepoetst en gepolijst worden door speciaal opgeleide  medewerkers. ”Voor rond de 200 euro is uw auto als nieuw.”

Wasstraat Carwash Kwikstaart viert 3de verjaardag

OPENINGSTIJDEN
Ma. t/m za.: 8.30 – 18.00 uur
Zondag gesloten

Carwash – Kwikstraat
Leeuweriklaan 28
3704 GR Zeist

E-mail : info@kwikstraat.nl
Telefoon: 06 553 863 62

Wasstraat Carwash Kwikstaart viert 3de verjaardag
Wasstraat Carwash Kwikstaart viert 3de verjaardag
Wasstraat Carwash Kwikstaart viert 3de verjaardag

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More