Search
Close this search box.

Oud London doet ‘Lekker Anders’

Onder de noemer van London Culinair doen zij het aan de Woudenbergseweg in Zeist de komende 10 dagen ‘lekker anders’. Van vrijdag 17 tot en met zondag 26 maart doen zij het in Oud London eens anders dan anders! Gedurende 10 dagen is in Brasserie Restaurant ’t VoorHuys! een speciale menukaart met een assortiment van kleinere gerechten tegen aantrekkelijke prijzen.  U stelt zelf u menu samen, waarbij u kiest uit prachtige gerechtjes tussen de € 6,00 en € 12,50.

‘Lekker proeven, proberen en delen met uw tafelgenoten!’ Hiermee heeft u een heerlijke Londonse Culinaire avond. Wat kleiner geportioneerd dan u gewend bent en niet alleen keuze uit bekende klassiekers maar ook nieuwe verrassingen! Uiteraard hebben we voor elk gerechtje een lekker anders wijnadvies.

Nieuwsgierig geworden? Hierbij alvast een voorproefje van een aantal gerechtjes op de London Culinair kaart:

London Culinair kaart:

Cocktail de la Mer / little gem / grapefruit

Steak tartaar / kwarteleitje / kruidensla / truffelmayonaise

Thom Kha Gai / gamba’s / champignon / koriander / rode peper

Gegrilde grietfilet / fijne prei / morillejus / knolselderij crème met gerookte boter / boerenbrood

Voor reserveringen belt u met de receptie 0343-491245 of stuurt u een e-mail naar info@oudlondon.nl Proef de sfeer in Brasserie Restaurant ’t VoorHuys!

 

Gewoon doen

Uiteraard kunt u als u ‘gewoon wil doen’ en niet “lekker anders” ook een keuze maken uit ons 3-gangen maandmenu of de à la carte kaart!

 

 

Lekker eten en blijven slapen

Reserveren of meer informatie via deze link OudLondon. Bellen kan natuurlijk ook: Tel.: (0343) 49 12 45

Hotel Oud London

Adres
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More