Oud London doet ‘Lekker Anders’

Onder de noemer van London Culinair doen zij het aan de Woudenbergseweg in Zeist de komende 10 dagen ‘lekker anders’. Van vrijdag 17 tot en met zondag 26 maart doen zij het in Oud London eens anders dan anders! Gedurende 10 dagen is in Brasserie Restaurant ’t VoorHuys! een speciale menukaart met een assortiment van kleinere gerechten tegen aantrekkelijke prijzen.  U stelt zelf u menu samen, waarbij u kiest uit prachtige gerechtjes tussen de € 6,00 en € 12,50.

‘Lekker proeven, proberen en delen met uw tafelgenoten!’ Hiermee heeft u een heerlijke Londonse Culinaire avond. Wat kleiner geportioneerd dan u gewend bent en niet alleen keuze uit bekende klassiekers maar ook nieuwe verrassingen! Uiteraard hebben we voor elk gerechtje een lekker anders wijnadvies.

Nieuwsgierig geworden? Hierbij alvast een voorproefje van een aantal gerechtjes op de London Culinair kaart:

London Culinair kaart:

Cocktail de la Mer / little gem / grapefruit

Steak tartaar / kwarteleitje / kruidensla / truffelmayonaise

Thom Kha Gai / gamba’s / champignon / koriander / rode peper

Gegrilde grietfilet / fijne prei / morillejus / knolselderij crème met gerookte boter / boerenbrood

Voor reserveringen belt u met de receptie 0343-491245 of stuurt u een e-mail naar info@oudlondon.nl Proef de sfeer in Brasserie Restaurant ’t VoorHuys!

 

Gewoon doen

Uiteraard kunt u als u ‘gewoon wil doen’ en niet “lekker anders” ook een keuze maken uit ons 3-gangen maandmenu of de à la carte kaart!

 

 

Lekker eten en blijven slapen

Reserveren of meer informatie via deze link OudLondon. Bellen kan natuurlijk ook: Tel.: (0343) 49 12 45

Hotel Oud London

Adres
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: