Search
Close this search box.

Koeien Nieuw Burenveld dansen naar buiten!

De koeien van boerderij Nieuw Burenveld mochten vandaag weer naar buiten. In de stal was het een drukte van belang. De koeien hadden duidelijk in de gaten dat er iets op handen was. Het publiek was intussen ruimschoots toegestroomd en stond achter de hekken te wachten op wat komen ging. Om elf uur kwamen de eerste koeien het veld op. Eerst nog wat schuchter en onwennig, maar al gauw begonnen ze samen te rennen en maakten daarbij gekke bokkensprongen. Dansende koeien dus.

Koetjes blij!

Het publiek, waaronder veel kleine kinderen, genoot zichtbaar. De koetjes maakten diverse charges tot grote vreugde van het publiek. Samen rennen, bokkensprongen maken, dan weer stilstaan en de omgeving in zich opnemend. De dieren waren zichtbaar opgewonden. Sommigen proefden al wat van het verse groene gras. Dat is wel even wat anders dan hooi!

Publiek blij!

Daarnaast was het een echt feest op het boerenerf van Nieuw Burenveld. Een heus koeienspringkussen en overal gezellige zitjes met hapjes en drankjes rondom de Landwinkel de Hooierij. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt door vele gezinnen.

Dansende Koeien Nieuw Burenveld De Bilt
Dansende Koeien Nieuw Burenveld De Bilt
Dansende Koeien Nieuw Burenveld De Bilt
Dansende Koeien Nieuw Burenveld De Bilt
Dansende Koeien Nieuw Burenveld De Bilt
Dansende Koeien Nieuw Burenveld De Bilt

Al met al een heel leuk evenement. Koetjes blij. Publiek blij! Nieuw Burenveld blij!

Fotografie: Hans Lebbe / HLP images/DeBiltinBeeld.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More