Search
Close this search box.

De spanning stijgt: Wie wordt ondernemer van het jaar?

Maandag 8 mei is het zover. Dan maakt presentator Harm Edens bekend wie de ‘Ondernemer van het jaar 2017’ is. Dat doet hij tijdens een spetterende show op het Business Event Zeist. De gemeente is hoofdsponsor van deze verkiezingen.

De prijzen

Er zijn prijzen te winnen in drie categorieën: ‘Onderneming van het jaar’, Detailhandel & Horeca en de prijs voor de beste jonge ondernemer of onderneming. Bovendien is er ook nog een publieksprijs. Inwoners van Zeist kunnen zo zelf laten weten wie zij de beste ondernemer van 2017 vinden.

De kanshebbers

Onderneming van het Jaar:

–       Dijnselburg Fysio, Sport & Training – Peter Kruft en Johan Lemckert

–       BPM Company Netherlands bv – Eelco Vissinga

–       Pelster Relatiegeschenken – Willem Geesink

Detailhandel & Horeca:

–       C’Est Bon – Edwin Schreff

–       De Egelantier – Hero en Lies Stukje

–       La Collina – Mark Driessen

Jonge Ondernemer/Onderneming:

–       Net2Grid – Bert Lutje Berenbroek

–       Loftdeur – Andrew Snijders

–       DOEN Legal bv – Bert-jan van den Akker en Esther Brons-Stikkelbroeck

Wil je ook stemmen?

Dat kan! Alle bezoekers van het Business Event Zeist kunnen stemmen. Samen bepalen zij wie de publieksprijs wint. Er kan gestemd worden op alle kanshebbers in de drie categorieën.

Wil je er ook bij zijn?

De award-uitreiking is op 8 mei om 19:30 uur in de Grote Zaal van de Evangelische Broederkerk, aan het Zusterplein in Zeist.  Toegangskaarten zijn te bestellen op www.businesseventzeist.nl

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More