De spanning stijgt: Wie wordt ondernemer van het jaar?

Maandag 8 mei is het zover. Dan maakt presentator Harm Edens bekend wie de ‘Ondernemer van het jaar 2017’ is. Dat doet hij tijdens een spetterende show op het Business Event Zeist. De gemeente is hoofdsponsor van deze verkiezingen.

De prijzen

Er zijn prijzen te winnen in drie categorieën: ‘Onderneming van het jaar’, Detailhandel & Horeca en de prijs voor de beste jonge ondernemer of onderneming. Bovendien is er ook nog een publieksprijs. Inwoners van Zeist kunnen zo zelf laten weten wie zij de beste ondernemer van 2017 vinden.

De kanshebbers

Onderneming van het Jaar:

–       Dijnselburg Fysio, Sport & Training – Peter Kruft en Johan Lemckert

–       BPM Company Netherlands bv – Eelco Vissinga

–       Pelster Relatiegeschenken – Willem Geesink

Detailhandel & Horeca:

–       C’Est Bon – Edwin Schreff

–       De Egelantier – Hero en Lies Stukje

–       La Collina – Mark Driessen

Jonge Ondernemer/Onderneming:

–       Net2Grid – Bert Lutje Berenbroek

–       Loftdeur – Andrew Snijders

–       DOEN Legal bv – Bert-jan van den Akker en Esther Brons-Stikkelbroeck

Wil je ook stemmen?

Dat kan! Alle bezoekers van het Business Event Zeist kunnen stemmen. Samen bepalen zij wie de publieksprijs wint. Er kan gestemd worden op alle kanshebbers in de drie categorieën.

Wil je er ook bij zijn?

De award-uitreiking is op 8 mei om 19:30 uur in de Grote Zaal van de Evangelische Broederkerk, aan het Zusterplein in Zeist.  Toegangskaarten zijn te bestellen op www.businesseventzeist.nl

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: