Search
Close this search box.

And the winners are: Zeister Ondernemers van 2017 bekend

Maandagavond 8 mei zijn de Zeister Ondernemers van het Jaar gekozen tijdens het Business Event Zeist 2017. In de Kerkzaal van de Evangelische Broedergemeente aan het Zusterplein mocht C’est Bon zich de grote winnaar van de avond noemen. Eigenaar Edwin Schreff won niet alleen de prijs in de categorie Detailhandel & Horeca maar ook de Rabobank Publieksprijs.

Ondernemer van het jaar verkiezing 2017

Deze twee prijzen zijn voor Edwin Schreff een kleine kroon op zijn werk. De echte kroon is het bedrijf dat hij samen met zijn medewerkers heeft opgebouwd en uitgebouwd.  De waardering, die hij van het de jury en het aanwezige publiek heeft gekregen is voor hem het bewijs dat lef werkt.

Ondernemer van het jaar verkiezing 2017

Er werd gestreden in 3 categorieën, Jonge Ondernemer, Detailhandel & Horeca en Onderneming van het Jaar. Daarnaast kon het aanwezige publiek per SMS stemmen voor de Rabobank Publieksprijs.

Bert Lutje Berenbroek van NET2GRID wint de jonge ondernemers prijs

Bert Lutje Berenbroek van NET2GRID wint de prijs in de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming. Hij streed om deze titel met Andrew Snijders van Loftdeur en Bert-jan van den Akker en Esther Brons-Stikkelbroeck van DOEN Legal B.V.

Edwin Schreff van C’est Bon wint in de categorie Detailhandel en Horeca

In de categorie Detailhandel & Horeca  ging  Edwin Schreff van C’est Bon er met de prijs van door. Hij won in deze categorie van de overige genomineerden Hero, Kim en Lies Stukje van De Egelantier  uit Den Dolder en Mark Driessen van La Collina gevestigd aan de Voorheuvel.

Willem-Jan Geesink van Pelster Relatiegeschenken neemt de prijs mee naar huis in de categorie Onderneming van het Jaar

In de categorie Onderneming van het Jaar werd Willem-Jan Geesink van Pelster Relatiegeschenken uitgeroepen tot winnaar. Als runners-up voor 2017 stonden Peter Kruft en Johan Lemckert van Dijnselburg Fysio, Sport & Training en Eelco Vissinga van BPM Company Netherlands B.V. op het podium.

Het Business Event gemeente Zeist werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met hoofdsponsors Rabobank Utrechtse Heuvelrug en Gemeente Zeist, official partner Werring & Schuler, businesspartners, commissieleden en overige betrokkenen. De boeketten werden aangeboden door Bloemetje.nl.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More