De Beeldenroute ‘Van Slot tot Centrum’ is vernieuwd

De Beeldenroute ‘Van Slot tot Centrum’ is vernieuwd. Een mooie gelegenheid om op zondagmiddag een wandeling te maken met iedereen, die heeft geholpen de nieuwe beeldenroute te realiseren. Wethouder Fluitman liep de route samen met een aantal van de kunstenaars. Verschillende kunstenaars gaven een korte toelichting bij hun werk. Stadsdichter Henjo Hekman schreef speciaal voor deze gelegenheid een gedicht.

Tijdens de wandeling bleek dat enkele beelden nog niet geplaatst zijn. Dit zal in de komende weken gebeuren.  De komende weken zal de zichtlijn van Slot tot centrum geheel worden gevuld met kunstwerken.

Wandeling langs de vernieuwde beeldenroute van Slot tot Centurm in Zeist.

Wandeling langs de vernieuwde beeldenroute van Slot tot Centurm in Zeist.

Wandeling langs de vernieuwde beeldenroute van Slot tot Centurm in Zeist.

Opening voor het publiek: zaterdag 17 juni

Op zaterdag 17 juni opent de vernieuwde beeldenroute officieel voor het publiek. Dat weekend vindt het festival Sounds of the City plaats en worden er gratis rondleidingen gegeven. Tegen die tijd is er ook een gratis kijkwijzer beschikbaar, die onder andere te vinden is in de publiekshal van het gemeentehuis, bij Figi en in de culturele vleugel van Slot Zeist.

Zelfs de beelden in de slottuin hadden het warm

Wandeling langs de vernieuwde beeldenroute van Slot tot Centurm in Zeist.

Wandeling langs de vernieuwde beeldenroute van Slot tot Centurm in Zeist.

Voor Jou Uitgezocht