Search
Close this search box.

Happy Ladies op de Ibiza Markt

Zaterdag 27 mei werd de Ibiza Markt voor de 2de keer georganiseerd in Zeist. Dit jaar werd er voor het eerst gebruik gemaakt van het Walkartpark als locatie voor deze zomerse markt. Voor vele happy ladies werd het een heerlijke shopping middag  ondanks het warme weer.

De heren van Zeist zorgde voor een echt strand sfeertje met een heerlijke lounge bar. Zo was het heerlijk verblijven in onze eigen central park. Voor wie nog meer zomerse shopping mogelijkheden zoekt kan koopzondagmiddag terecht in de Allegro-tuin bij Pandarve voor de Happy Hippie Markt van Wai Wurrie.

Happy Ladies tijdens de Ibiza Markt in het Walkartpark
Happy Ladies tijdens de Ibiza Markt in het Walkartpark
Happy Ladies tijdens de Ibiza Markt in het Walkartpark
Happy Ladies tijdens de Ibiza Markt in het Walkartpark
Happy Ladies tijdens de Ibiza Markt in het Walkartpark
Happy Ladies tijdens de Ibiza Markt in het Walkartpark
Happy Ladies tijdens de Ibiza Markt in het Walkartpark
Happy Ladies tijdens de Ibiza Markt in het Walkartpark
Happy Ladies tijdens de Ibiza Markt in het Walkartpark
Happy Ladies tijdens de Ibiza Markt in het Walkartpark

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More