Search
Close this search box.

Aftrap ‘Speel je Fit’ campagne op de KNVB Campus

Op de KNVB Campus werd de aftrap gegeven van de campagne ‘speel je fit’. Als Ambassadeurs waren bij de schoolkinderen bekende gezichten aanwezig. Zoals onder andere Oranje Leeuwinnen Shanice van de Sanden en Jackie Groenen, zanger/presentator Tim Douwsma en de ‘YouTubers’ Rob (LuckyGraafNL) van de Graaf en Nanne Meijer. Ook zanger acteur Elindo Avastia was van de partij.

WEURO 2017

De start van deze campagne valt samen met de start van het trainingskamp van de Oranje Leeuwinnen ter voorbereiding van het WEURO 2017. De komende week zullen de dames van het Nederlands Elftal zich in Zeist op de KNVB campus  voorbereiden op het Woman EURO. Het WEURO begint op zondag 16 juli.

Speel je Fit is een speciaal door de KNVB & Hartstichting ontwikkeld bewegingsprogramma rondom WEURO 2017, waarbij kinderen ervaren hoe makkelijk en leuk het is om te bewegen en voetballen. Je leest hier alles over het programma

Hoe werkt een Speel je Fit event?

Het Speel je Fit event bestaat uit 9 verschillende oefeningen met een bal en een aanvullende spelvorm genaamd ‘Hartschieten’. De 9 oefeningen zijn ontwikkeld in samenwerking met de KNVB. Het event is met name gericht op leerlingen in de groepen 4, 5 en 6. Tijdsduur van het event is circa 1 uur per klas.

Onderdeel van het Speel je Fit event is het ‘Hartschieten’, een spelvorm waar er op een houten bord voor punten geschoten kan worden met een voetbal.

Tim Douwsma laat zijn capaciteiten met de bal zien. Aftrap ‘speel je fit’ programma op de KNVB Campus in Zeist
Tim Douwsma balt met de schooljeugd
Oranje leeuwin Jackie Groenen houdt een balletje hoog
Oranje leeuwin Jackie Groenen houdt een balletje hoog
Oranje leeuwin Jackie Groenen gaat op de foto met een aantal jongens.
Oranje leeuwin Jackie Groenen gaat op de foto met een aantal jongens.
Aftrap ‘speel je fit’ programma op de KNVB Campus in Zeist
Elindo Avastia gaat op de foto met een aantal jongens.
Elindo Avastia gaat op de foto met een aantal jongens.
Elindo Avastin geeft een high Five.
Groepsfoto met ambassadeurs van het 'speel je fit' programma op de KNVB Campus in Zeist
Groepsfoto met ambassadeurs van het ‘speel je fit’ programma op de KNVB Campus in Zeist

De ambassadeurs van Speel je Fit  hielpen de schoolkinderen bij het uitvoeren van een aantal oefeningen. Natuurlijke wilde iedereen zij capaciteiten graag laten zien. Aan het einde van de sessie was er nog even tijd voor een groepsfoto. Meer informatie over het Speel je fit programma op de site van het WEURO 2017

Video Rechtenvrij beschikbaar gesteld door ANP Zakelijk, onderdeel van het Algemeen Nederlands Persbureau,

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More