Search
Close this search box.

Pinksterpop Open Air het feestje voor de Zeister Jeugd (Fotoserie)

Afgelopen zondag 4 juni was PINKSTERPOP OPEN-AIR! Het Grootste Open Air Event van Zeist. Groot feest in  in het centrum van Zeist op het Rond. Va van 12:00-21:00 ging iedereen uit zijn dag met de volgende artiesten en Bands:  Partyband TOF!, Cooldown Café, Arno Kolenbrander, Def Rhymz, Rob Toonen, Mike Rock, en als klapper VATO GONZALEZ & MC TJEN!!

De Koets Zeist.

Een entree van €5,– vormde voor niemand een belemmering. Niemand wilde Het grootste Open Air Event van Zeist op 1ste Pinksterdag! immers missen. Voor het eerst mocht er worden gefeest tot 21:00 in plaats van 18:00. Hierdoor gingen de feestgangers gefaseerd weg, waardoor veel overlast uitbleef.  Hierna ging het feestje tot de vroege uurtjes door in De Koets  Organisator Job was tevreden over het verloop van Pinksterpop. Op tweede Pinksterdag stond hij zelf de stoep voor het Rond schoon te spuiten. Dat was wat minder. Maar dat je de plek weer netjes achterlaat na een feestje hoort er gewoon bij aldus de uitbater van de Koets Zeist.

Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd
Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd

Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd
Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd
Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd
Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd
Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd
Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd
Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd
Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd
Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd
Pinksterpop het gezelligste feestje op het Rond voor de Zeister jeugd

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More