Search
Close this search box.

Roy Luca slaat City Golf af

Wethouder Roy Luca slaat de eerste bal tijdens het City Golf Toernooi georganiseerd door de Lions Club Zeist.

De LIONS CLUB Zeist organiseerde vrijdagmiddag een City Golf toernooi door het centrum van Zeist. Verkeerswethouder Roy Luca opende het toernooi door de eerste bal te slaan vanaf de rotonde van de Weeshuislaan. De opbrengt van deze wedstrijd  is ten behoeve de tuin van Bij Johannes, het nieuwe lunchcafé van Abrona. Aan dit toernooi namen vooral Zeister ondernemers deel.

LIONS City Golf Wedstrijd in het centrum van Zeist ten behoeve van Abrona
LIONS City Golf Wedstrijd in het centrum van Zeist ten behoeve van Abrona
LIONS City Golf Wedstrijd in het centrum van Zeist ten behoeve van Abrona
LIONS City Golf Wedstrijd in het centrum van Zeist ten behoeve van Abrona
LIONS City Golf Wedstrijd in het centrum van Zeist ten behoeve van Abrona
LIONS City Golf Wedstrijd in het centrum van Zeist ten behoeve van Abrona
LIONS City Golf Wedstrijd in het centrum van Zeist ten behoeve van Abrona

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More